kapubanner for mobile
Megjelent: 9 éve

Önéletrajz minta pénztárosoknak

Folyamatosak a felvételek, nagy a munkaerőhiány a kereskedelemben. Rengeteg pénztáros pozíciót lehet találni az Allasportal.hu oldalon. Jobangel olyan önéletrajz-mintákat készített, amelyeket a kereskedelemben dolgozók tudnak használni.

images

A vezető hazai állásgyűjtő oldalon, az Allasportal.hu-n százas nagyságrendben szólnak állások pénztáros munkakörbe. Két nagyobb területre bonthatóak a munkák: értékesítés/kereskedelem valamint pénzügy-számvitel. Ilyen pozíciónevekkel találkozhatunk a kínálatban: pénztáros, eladó, áruházi kasszás, éttermi kasszás, pultos-pénztáros, valutapénztáros stb.

A pénztáros feladata lehet:

    Vásárlók kiszolgálása: A pénztáros az elsődleges kapcsolat a vásárlókkal, így segítséget nyújt az áruk kiválasztásában, kérdésekre válaszol és tanácsot ad az árakról és az árufeltöltésekről.

    Pénzkezelés: A pénztáros felelős az üzlet pénzügyi tranzakcióinak kezeléséért, így a vásárlók által készpénzben, bankkártyával vagy egyéb fizetési módokkal történő fizetését fogadja el, és azokat pontosan és biztonságosan kezeli.

    Számlázás és nyugta kiállítás: A pénztáros kiállítja a számlákat és nyugtákat az ügyfeleknek a vásárlásukról, ellenőrzi az árakat és a számlázási információkat, valamint kezeli a vásárlói hűségprogramokat és kuponokat is.

Akadnak kereskedelmi egységek, ahol a pénztárosok arufeltöltői, anyagmozgatói feladatokat is végeznek, illetve részt vesznek az értékesítésben.

 

Önéletrajz sablon letöltése

 

 


Penztaros

 

 

 

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek