kapubanner for mobile
Megjelent: 4 éve

Tesla bérlés: próbáld ki a teljes önvezető rendszert, az FSD-t!

Ha ki szeretnéd próbálni az FSD-t (Full Self-Driving), ami a Tesla jelenleg legfejlettebb önvezető rendszere, akkor a Tesla bérlést ajánlom. Ekkor ugyanis nem csak az a 10-30 perced lesz tesztelni, mint egy próbavezetés alkalmával. Így pedig sokkal jobban megismerheted, hogy mire képes, így könnyebben el is tudod dönteni, hogy van-e rá szükséged.

Tesla bérlés

A Tesla bérlés vásárlás előtt szinte kötelező

Bár nagyon sokan vesznek úgy autót, hogy soha sem ültek abban a típusban, amit végül megvesznek, ma már azért vannak lehetőségeink. Napjainkban sokkal könnyebben hozzájuthatunk álmaink autójához pár napra is akár. És még csak nem is kell hozzá egy olyan barát, akinek épp az a típus áll a garázsában. Az autóbérlésnek köszönhetően könnyű dolgunk van.

Ha vásárlás előtt állsz, neked is ajánlom mindenképp, hogy 1-2 napra bérelj egy olyan autót, amit vásárolni szeretnél. Főleg, ha ez egy olyan nagy elköteleződést jelent, mint egy Tesla megvásárlása. Ha a 101 EV Parknál bérelsz Teslát, és végül meg is veszed a típust, beszámítják a bérleti díjat a vásárlásodba. Kis kockázat, nagy haszonnal.

Más alkalmakkor is érdemes elgondolkodni a bérlésen

Ha például a főnököd vagy a munkatársaid akarod meglepni, akkor érkezz stílusosan a céges bulira egy Teslával. Garantáltan beszédtéma leszel, és nem csak az ellenkező nem tagjai között. Hadd irigykedjenek, és keressék a társaságod aznap este! Legyél te a középpontban, élvezd ki!

Gondolj csak bele, hogy egy Tesla őrült ismerősödnek lehetne szebb ajándékot adni, mint hogy végre vezethet pár napig egyet? Kötve hiszem! Épp ezért kiváló ajándékötletnek, és ráadásul egyedi is. A reakció pedig garantáltan megismételhetetlen lesz.

De akár különleges alkalmakra is jó választás lehet egy Tesla. Jellemzően ilyen egy esküvő vagy egy esküvői fotózás. De akár egy portfólió fotózáshoz vagy bármilyen egyéb fotózáshoz is kiváló kiegészítő, ha menő képeket szeretnél magadról látni. Így ráadásul két legyet is tudsz ütni egy csapásra. Ugyanis egyúttal még egy élményvezetést is kapsz, mert már 1 napos bérlés esetén is belefér egy kis gyorsulás is.

Más autót is bérelnél?

Ha még azt sem tudtad eldönteni, hogy milyen típust szeretnél választani, csak azt tudod, hogy elektromosat, érdemes többet is kipróbálnod. Épp ezért jó, hogy a már említett 101 EV Parknál számos gyártótól elérhetőek elektromos autók már bérlésre is. Így pl. kipróbálhatod a Nissan Leafet, a Fiat 500e-t, a Mini Cooper SE-t, a Volkswagen ID.3-at vagy az ID.4-et is.

Ha kiválasztod azt a két-három autót, melyek közül választani szeretnél, hogy melyiket vásárolod meg, máris jó befektetés lesz a bérlés. Nem is találhatnál ennél jobb összehasonlítási lehetőséget. Érdemes nem veszni hagyni ezt a lehetőséget, mert különben életed végéig bánhatod, ha végül nem a megfelelő autót vásárolod meg. Miközben ott lett volna a lehetőség előtted, hogy végigpróbáld az összeset, és felelős döntést hozz.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek