Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő Megjelent: 9 éve

100 új munkatársat tervez felvenni a Siemens

Jó úton halad a Siemens: rövid távon a jelenlegi mintegy 1850 fős dolgozói állományt 2000 fölé szeretnék emelni a fejlődés következtében. Ennek első lépéseként jövőre közel 100 új munkatársat vennének fel - jelentette ki Dale A. Martin elnök-vezérigazgató.

images

images

Stabilitást mutat a cég megrendelésállománya: a cégcsoport valamivel több mint 4 milliárd forintos adózás utáni eredménnyel zárta szeptember 30-ig tartó üzleti évét.

Az elnök bejelentette, hogy a Siemens AG nemzetközi stratégiájának megfelelően Magyarországon is integrálják a termelő vállalatokat, ennek keretében a Siemens Erőműtechnika Kft. és a Siemens Transzformátor Kft. egyesül a Siemens Zrt.-vel. Emellett kidolgozás alatt áll a cég két évre szóló országkoncepciója.

A vezérigazgató szerint ebben a helyi kompetenciaközpontmegerősítése, valamint a fenntartható városi és infrastrukturális fejlődés előmozdítása áll majd. A Siemens-csoportnál a korábbinál is nagyobb szerepet szánnak a magyarországi beszállítóknak, elsősorban a kis- és közepes vállalkozásoknak. Ennek elősegítésén november végétől egy munkacsoport tevékenykedik majd.

Népszabadság
Follow hrportal_hu on Twitter

Kapcsolódó tartalmaink 1 2 3 Bezár