Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 11 éve

A MOL HR igazgatója vette át az első OTP SZÉP kártyát

A Széchenyi Pihenőkártya, ismertebb nevén a SZÉP kártya az új cafetéria-rendszer első eleme, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) dolgozik a teljes cafetéria-rendszer átalakításán, várhatóan ősszel kerül a cafetéria többi elemének megváltoztatásáról szóló javaslat a kormány elé - - mondta Szatmáry Kristóf, az NGM belgazdaságért felelős államtitkára szerdán az OTP által kiadott első SZÉP kártyát bemutató sajtótájékoztatón.

images

images

Szatmáry Kristóf kiemelte: a SZÉP kártya célja, hogy a magyar polgároknak jobb életminőséget biztosítson, élénkítse a turizmust és ezzel együtt a gazdaságot, valamint egy kedvezőbb konstrukciót garantáljon a cafetéria rendszerében.

Kovács Antal, az első kártyát kibocsájtó OTP Bank vezérigazgató-helyettese rámutatott: az OTP SZÉP kártya használata egyszerű és biztonságos, a két éves érvényességi ideje nagyobb rugalmasságot ad a kártya használatakor az elődjének tekintett üdülési csekkel összehasonlítva, valamint az elfogadó helyek számára alacsonyabb költségekkel jár.

Az OTP vezérigazgató-helyettese elmondta: jelenleg mintegy félezer elfogadóhely jelezte, hogy csatlakoznak az OTP SZÉP kártya partneri hálózatához, várhatóan az év végére 8000-re emelkedik az elfogadó helyek száma.

Az első OTP SZÉP kártyát átvevő Mol csoport részéről Szőcs László HR ügyvezető igazgató kiemelte: a Mol csoport már az év eleje óta választható juttatásként biztosítja a SZÉP kártyát a mintegy 8000 magyarországi munkavállalója számára.

Szatmáry Kristóf közölte: a minisztériumhoz eddig beérkezett jelzések alapján mintegy 100.000 munkavállaló szeretne SZÉP kártyát igényelni.

  • 2022.02.01Munkaügyi adatvédelem (GDPR HR-eseknek) Blended képzésünk során a tananyag általános elméleti részét, mely tartalmazza az alapfogalmak, jogalapok és törvények összefoglalását először e-learning videó formában sajátíthatja el. A videó megtekintése után egy fél napos konzultáció keretein belül, feldolgozásra kerül a tananyag további része, melyet online vagy tantermi formában hirdetünk meg. Részletek Jegyek
  • 2022.02.11X. Vezetői Best Practice Fórum A HR és a vezetés szerepe és kihívásai a jelenlegi piaci helyzetben. A jelenlegi munkaerő piaci helyzetben hogyan lehet megtalálni és kiválasztani a megfelelő mennyiségű és minőségű munkaerőt? – Hogyan lehet a tehetséges munkaerőt a céghez vonzani és megtartani? Employer Branding. A toborzás csatornái, jó gyakorlatai. Munkatárs ajánló program. Részletek Jegyek
  • 2022.03.04Szemléletváltás a toborzásban Alapítsa meg új modern HR kultúráját! 1. nap - Hatékony toborzás 2. nap - Employer Branding 3. nap - Célcsoportok meghatározása a toborzásban 4. nap - Social Media a toborzásban 5. nap - Folyamatkontroll és Projektmenedzsment a toborzásban Részletek Jegyek
  • 2022.04.22BEMUTATKOZIK A teamwork2022 Képzelj el egy olyan kétnapos csapatépítő képzést, amely minden részletében a Te vállalati csapatodról szól. Jelentkezzetek az ország első csapatépítő eseményére, amelyre háromfős vállalati csapatokat várunk! Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter