Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 7 éve

Egyszerűbben válhat egy munkahely kerékpárosbaráttá

Hetedik alkalommal hirdeti meg a Kerékpárosbarát Település és a Kerékpárosbarát Munkahely pályázatokat a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM), a pályázati eljárás az idén egyszerűsödik - közölte a tárca.

A közlemény szerint az adatlapot internetes felületen is ki lehet tölteni. A korábbi években indulóknak a már megküldött dokumentumokat nem kell ismételten beadniuk, a regisztrációnál kapott kóddal adataikat könnyen csatolhatják új jelentkezésükhöz.

A pályázatok beküldési határideje szeptember 30-a. Az eredményhirdetés az év végén várható a négy vállalati és három települési kategóriában. A nyertesek egy évig használhatják a "Kerékpárosbarát Munkahely 2013", illetve a "Kerékpárosbarát Település 2013" elnevezést és emblémát.

A kerékpárosbarát munkahelyek megfelelő biciklitárolási vagy átöltözési lehetőségekről gondoskodnak, több cég támogatja alkalmazottai kerékpárvásárlását.

A NFM tavaly kiírt pályázatain 14 település és 24 munkahely nyerte el a kerékpárosbarát címet, a pályázók száma 2011-hez képest több mint kétszeresére nőtt - közölte a tárca.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter