Kerpen Gábor lett az Oktatási Hivatal elnöke"/>
Megjelent: 10 éve

Kerpen Gábor lett az Oktatási Hivatal elnöke

Kerpen Gábort, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének korábbi elnökét kérte fel a nemzeti erőforrás minisztere az Oktatási Hivatal elnökének - jelentette be az oktatási államtitkár.

Hoffmann Rózsa felidézte, hogy a hivatal korábbi elnöke, Bakonyi László július közepén felajánlotta lemondását, amit ő elfogadott. Hozzátette: a hivatal élére olyan vezetőt kerestek, akit ismer és elfogad a szakma.

Kerpen Gábor az elkövetkező időszak egyik legfontosabb feladatának az őszi érettségik zavartalan lebonyolítását nevezte. Kitért arra is, hogy információi szerint az Oktatási Hivatal jelentős hiánnyal küzd. Ezt meg kell vizsgálni, s ki kell deríteni, ha így van, mi ennek az oka - fogalmazott az új elnök.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter