Megjelent: 9 éve

Már több mint 50 ezren használják az OTP Cafetéria kártyát

Alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett az OTP Pénztárszolgáltató által bevezetett plasztikkártya birtokosok száma.

images

Az OTP Pénztárszolgáltató által 2008-ban bevezetett OTP Cafetéria kártya birtokosok száma mára elérte az 50 ezret. A nagyszámú elektronikus utalványfelhasználó igényeit a hipermarketek mellett országszerte több mint 6000 elfogadóhely igyekszik kielégíteni: ezek között megtalálhatóak éttermek és ételfutár szolgáltatások is.

Az OTP Pénztárszolgáltató az OTP Cafetéria Kártya 2008-as bevezetésével azt a célt tűzte ki maga elé, hogy olyan megoldást biztosítson ügyfelei számára, amelynek segítségével hat különböző cafetéria elemet egy kártyával lehet kényelmesen és egyszerűen igénybe venni, akár a szokásos 12 hónap helyett 24 hónapon keresztül.

A kezdeményezés sikerét jól tükrözi az a tény, hogy alig egy év alatt több mint duplájára emelkedett azon ügyfelek száma, akik a kártya segítségével mindig annyit fizethetnek, amennyi a vásárlás pontos költsége volt. Ráadásul a munkavállalók már több mint 6000 elfogadóhelyen élvezhetik a plasztikkártya nyújtotta előnyöket.

A kedvező fogadtatást támasztja alá az is, hogy a folyamatosan bővülő elfogadóhelyi listán már a legkülönfélébb szolgáltatásokat nyújtó üzletek is megtalálhatóak: az egyes cafetéria juttatásokat le lehet vásárolni sportszeráruházakban, gyógyszertárakban, éttermekben, ruházati boltokban vagy akár egy bútorüzletben. Továbbá hordozható POS rendszereknek köszönhetően már számos ételfutár is lehetővé tette a cafetéria kártyás fizetést.

"Két évvel ezelőtt azért indítottuk útjára az OTP Cafetéria kártyás rendszert, hogy egyfelől a munkáltatók számára egyszerűbbé, gyorsabbá és követhetőbbé tegyük a különböző Cafetéria juttatások folyósítását, másfelől pedig egy olyan megoldást szerettünk volna biztosítani a munkavállalók részére, amely lehetővé teszi a juttatások hatékony és akár két éves felhasználhatóságát is. Örömmel látjuk, hogy kezdeményezésünk valóban kedvező fogadtatásra talált, hiszen mind az elfogadóhelyek, mind pedig a kártyát biztosító munkáltatók száma folyamatosan növekszik" - tudtuk meg Róth Lajostól, az OTP Pénztárszolgáltató Zrt. vezérigazgatójától.

A bankkártyák elvén működő rendszer munkáltatói népszerűségének oka az, hogy nagyon kevés adminisztrációt igényel, mivel nem szükséges havonta tárolni és kiosztani a juttatásokat, mert elektronikus utalás útján érkeznek meg a munkavállalók kártyáira. Így azt a munkaerőforrást, amit eddig erre szántak most más, hasznosabb célokra lehet átcsoportosítani.

A Cafetéria kártya elfogadóhelyek számának, és az ezáltal igénybe vehető szolgáltatások körének folyamatos bővülésével, valamint az egyre gyorsabb és hatékonyabb POS-termináloknak köszönhetően az elkövetkezendő időszakban a kártyabirtokosok száma várhatóan még tovább fog növekedni.
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Csatlakoztak a Közlekedési Munkástanácsok Szövetségéhez tartozó szakszervezetek a KDSZSZ-hez

A KDSZSZ Magyarország egyik legnagyobb közúti személyszállításban működő szakszervezeti szövetsége lett. Teljes cikk

A Magyar Orvosi Kamara új elnöke szerint egyszeri és érdemi béremelésre van szükség

Kincses Gyula szerint a hálapénz intézményét társadalmilag is érzékelhető béremelés nélkül nem lehet felszámolni. Teljes cikk

A középgeneráció uralja a belföldi cégeket

A felmérés szerint az idősebbek szerepe főképp a nagyobb cégek irányításában jelentős. Teljes cikk