kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Milyen érzés HR menedzsernek lenni egy iGaming vállalatnál?

Egy iGaming vállalatnál HR menedzsereként dolgozni izgalmas és kifizetődő karriert jelenthet mindenkinek, aki hasonló munkakörben képzeli el magát.

Ugyanakkor kihívásokkal is jár és érzék is kell ahhoz, hogy kiemelkedővé válhass benne. Amíg ugyanis az olyan weboldalakkal is kapcsolatban kell állnod dolgozóként, mint a magyarcasino.com​​, amely a magyar online kaszinóiparról ír cikkeket, sok más feladattal is szembe kell nézned közben. Amíg például a fluktuáció kiküszöbölésére egy teljes tervet kell kialakítanod addig a dolgozók egyedi igényeivel is a HR esnek kell foglalkoznia.

Lássuk tehát, milyen érzés HR menedzsernek lenni egy iGaming vállalatnál napjainkban.

A fluktuációval kapcsolatos problémák megoldása

Egy iGaming vállalatnál dolgozó HR menedzser egyik legnagyobb kihívása az iparágban gyakori magas fluktuáció kezelése. Ugyanis, az iGaming vállalatok gyakran fiatalabb munkaerővel dolgoznak, ami magasabb fluktuációs arányhoz vezethet. HR menedzserként az egyik legfontosabb feladat tehát, hogy módot találjunk a legjobb tehetségek megtartására, valamint az alkalmazottak elkötelezettségének és motiváltságának fenntartására. Ez magában foglalhatja a dolgozó megtartó programok kidolgozását, folyamatos képzési és fejlődési lehetőségek biztosítását, valamint a vállalati kultúra javítását célzó stratégiák végrehajtását is.

A távmunka és a home office

Az iGaming vállalat HR menedzserének másik kihívása a dolgozók egyedi igényeinek kielégítése. Sok iGaming vállalatnál például már kifejezett igény van a fiatalok körében arra, hogy távolról dolhozhassanak és bármikor, bárhonnan bekapcsolódhassanak a projektekbe a világ minden tájáról. Ez megnehezítheti a vállalati kultúra irányítását és fenntartását, valamint az alkalmazottak támogatását és erőforrásainak biztosítását. 

HR-menedzserként az egyik legfontosabb feladat egy olyan középút megtalálása, ahol az alkalmazottak kapcsolatban lehetnek távolról is egymással, miközben a folyamatos képzési és fejlődési lehetőségek biztosítása, valamint a vállalati kultúra javítását célzó stratégiák megvalósítása sem marad el csak azért mert a dolgozók nem az irodai munkavégzést választják.

A pénzügyek és a naprakészség

Az iGaming vállalatnál a HR menedzser egyik fontos feladata annak biztosítása, hogy a vállalat megfeleljen az összes vonatkozó törvénynek és szabályozásnak. Ez magában foglalhatja a munkavállalói juttatások kezelését, a munkavállalói viták megoldását, és annak biztosítását, hogy a vállalat megfeleljen a munkaügyi törvényeknek. Fontos, hogy a HR menedzser naprakész legyen az összes vonatkozó jogszabállyal és szabályozással kapcsolatban, és szorosan együttműködjön a jogi csapattal a megfelelőség biztosítása érdekében.

E feladatokon túlmenően egy iGaming vállalat HR menedzsere felelős a vállalat toborzási és felvételi folyamatainak irányításáért is. Ez magában foglalhatja a jelöltek felkutatását és interjúztatását, a bér- és juttatási csomagok megtárgyalását, valamint az új alkalmazottak felvételét. Fontos ezenkívül az is, hogy a HR menedzser jól ismerje a vállalat toborzási igényeit, és képes legyen megtalálni a legnagyobb tehetségeket.

iGaming HR menedzsernek lenni napjainkban

Összességében egy iGaming vállalatnál HR menedzsernek lenni kihívásokkal teli, de kifizetődő karrier lehet. Az iparág egyedi igényeinek erős megértését és a sokszínű és tehetséges munkaerő irányításának képességét igényli, viszont a menedzsernek naprakésznek kell lennie a vonatkozó törvények és szabályozások terén is, valamint tudnia kell irányítania a vállalat toborzási és felvételi folyamatait is. 

Viszont, megfelelő készségekkel és megközelítéssel egy iGaming vállalat HR menedzsere a vállalat sikerének szerves része lehet, sőt mi több, a tehetsége és hozzáértése minden esetben szükséges ahhoz, hogy a legjobb csapat álljon össze az adott vállalatnál.

 

  • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek