Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 hónapja

Állások százait viszi a bank Nyíregyházára

A Raiffeisen Bank Zrt. még tavasszal jelentette be, hogy Nyíregyházán kívánja kialakítani országos műveleti központját. Hosszas előkészületek után december 18-án adták át a Nyíregyházi Főiskola területén létrehozott banki központot, ami első körben 150 új munkahelyet jelent a szabolcsi megyeszékhelynek.

A bank képviselői az átadó ünnepségen elmondták, a helyszínkeresés során figyelembe vették a szakképzett munkaerő jelenlétét és a helyi oktatás minőségét is. Mindezek fényében esett a választás Nyíregyházára, ahol minden feltétel adott volt a beruházás megvalósításához.


Az előkészületek során a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja végig segítette a banki szakemberek munkáját. Erre szükség is volt, hiszen a meghirdetett álláshelyekre ezernél is több munkavállaló jelentkezett. Az ő kiválogatásuk a Munkaügyi Központ feladata volt. A Raiffeisen Bank a következő két évben - kedvező tapasztalatok esetén - mintegy 500 újabb álláshellyel kívánja bővíteni nyíregyházi központját (kormany.hu).


2012. december 20.

Follow hrportal_hu on Twitter