Megjelent: 1 éve

Egy hét múlva Műegyetemi Állásbörze

Idén március 9-10-én rendezik a legnagyobb magyarországi felsőoktatási karrierfórumot, a Műegyetemi Állásbörzét. A rendezvényen részt vevő 145 kiállító frissdiplomásoknak szóló állásajánlatok mellett szakmai gyakorlati lehetőségeket is kínál alsóbb éves hallgatók számára. A szervezők 10.000 – 12.000 álláskeresőt várnak.

A szervezők az állásajánlatokon kívül ingyenes felkészítő programokkal várják a kilátogatókat (grafológiai elemzés, angol és magyar nyelvű próbainterjúk és előadások).


"A rendezvény időpontja azért került a korábbi évekhez képest előbbre, mert azt tapasztaltuk, hogy az állásbörzében érintett hallgatók a késő tavaszi időszakban fokozott terhelésnek vannak kitéve. A rendezvény hatékonyságának növelése érdekében döntöttünk a kora márciusi időpont mellett." - nyilatkozta Jeschek Hajnalka marketingmenedzser.


2011. március 2.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter