Megjelent: 2 éve

Facebook-blokkoló a hatékonyabb munkáért

Újvidéki fiatalok egyedülálló számítógépes programot fejlesztettek ki a Facebook közösségi portál használatának korlátozására. A huszonéves fejlesztők alkalmazását rövid idő alatt közel negyedmillióan töltötték le - derül ki a Duna Televízió riportjából.

images

Különböző "elszakadási" szintek


A program különböző lehetőséget kínál a közösségi oldaltól való elszakadásra. "A "Time lock", a munkaadóknak hasznos, mert az alkalmazott csak munkaszünetben csatlakozhat az internetes közösséghez. A "Duration lock" pedig a szülőknek teszi lehetővé, hogy napi szinten meghatározzák, hogy gyerekük mennyit tölthet el ezen az oldalon - nyilatkozta a Tomislav Kukic, programozó.


"Statisztikai adatok szerint világviszonylatban 233 millió munkaóra veszik el havonta, mert az alkalmazottak a közösségi oldalt használják és nem a munkájukkal foglalkoznak" - jelentette ki Marko Vujatovic marketing menedzser.


Az újvidéki fiatalok most egy olyan ingyenes alkalmazás elkészítését tervezik, amely segítségével nyomon követhető, hogy a gyerek vagy az alkalmazott, mely oldalakat látogatja a leggyakrabban és ezzel mennyi időt tölt el.


2011. szeptember 20.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter