Megjelent: 1 éve

Heti karrierrendezvények

Öt fórumon is építhetik karrierjüket az álláskeresők ezen a héten. Budapesten, Szegeden és Kecskeméten kerül sor állásbörzékre illetve munkaerő-toborzásokra.

Ugyancsak kedden kerül sor a Work Force munkaerő-közvetítő cég országos roadshow-jának budapesti állomására a cég fővárosi irodájában (VI. kerület, Szív utca 7.). Itt az álláskereséshez és a pályázáshoz kaphatnak hasznos tippeket az álláskeresők. Érdemes cv-vel érkezni, a próbainterjún való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges, ami e-mailben lehetséges.


Egy nappal később, azaz szerdán nyílik a Szegedi Tudományegyetem őszi állásbörzéje a Tanulmányi és Információs Központban (Ady tér 10.), amelyet felkészítő napok vezetnek fel. Bővebb információ az egyetem weboldalán.


Nem csupán a szegedi fiatal álláskeresőket várja állásbörze a héten. Október 7-8. (csütörtök-péntek) tartják a budapesti Syma rendezvényközpontban a HVG Állásbörzét. A szervezők közlése szerint a válság előtti szintre nőtt a kiállító cégek száma, 120 munkaadó ajánlatai között kereshetnek a látogatók. A legnagyobb autóipari cégeken kívül sok shared service center, telekommunikációs cég, gyártó-összeszerelő vállalat, FMCG - szektorban tevékenykedő vállalkozás, kereskedelmi cég jelenik meg.


Nem maradnak álláskiállítás nélkül a kecskemétiek sem, itt október 8-án, pénteken rendeznek állásbörzét az állami Munkaügyi Kirendeltség és Szolgáltató Központban (Klapka utca 34).


2010. október 4.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter