Megjelent: 12 éve

Nagyon sok résztvevőre számítanak a debreceni állasbörzén

A XII. Humarket - Universitas Állásbörzét rendezik Debrecenben, az egyetem díszudvarán november 7-én. Magyarország egyik legnagyobb állásbörzéjén rengeteg kiállító várja az érdeklődőket.

Debrecenben rendkívül széles a képzési és kutatási kínálat, évente közel 5000 végzős hallgató veszi át diplomáját az egyetemen.

A rendezvényen részt vevő cégeknek lehetőségük van a kiállítás előtt, alatt előadások, cégprezentációk megtartására, továbbá minden kiállítót szerepeltetnek a szervezők a rendezvény kiadványában, melyet a rendezvény előtt egy nappal a kiállítók által preferált szakterületek képzési helyein, illetve a rendezvényidő tartama alatt a kiállítás helyszínén terjesztenek.

edupress.hu
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter