Megjelent: 6 éve

Rockzenével segített a Pető Intézeten a Microsoft és a CIB Bank

A Pető Intézet megsegítésére a Microsoft Magyarország és a CIB Bank a szervezett jótékonysági koncertet dolgozói összefogással. A jótékonysági est bevételéből az intézet tornatermének eszközfejlesztése válik lehetővé. Az idei évben a kezdeményezés mögé állt támogatóként az Ogilvy and Mather Reklámügynökség és a ProVision Agency rendezvényszervező is. A programra érkezők adományaiból összesen mintegy 750 ezer forint gyűlt össze.

A Microsoft Magyarország és a CIB Bank együttműködésével egy igazán egyedülálló kezdeményezésnek lehettek több százan a szem és fültanúi. A Rock for Kids egy olyan jótékonysági est, amelynek segítségével a két vállalat a belépőjegyekből befolyó összegből a Pető Intézet iskolai csoportjai által használt tornatermi eszközfelszerelések támogatását segíti az Intézet konduktorai által javasolt legszükségesebb felszerelések megvásárlásával. A kezdeményezés a Microsoft és a CIB munkahelyi zenekarának, a Microsoft munkatársaiból verbuválódott MacroHard valamint a CIB Bank dolgozóiból összeállt ReCIBrock fellépésével, és így a két cég dolgozóinak összefogásával valósult meg.

Mindkét zenekar az elmúlt években elnyerte már a munkahelyi zenekarok versenyének első díját. A koncerten összesen 350-en vettek részt és az adományokból, továbbá a Microsoft és a CIB Bank felajánlásaiból összesen mintegy 750 ezer forint gyűlt össze. A szervezők bíznak abban, hogy ezzel a koncerttel hozzá tudtak járulni az intézet működési nehézségeinek kezeléséhez, és természetesen a gyermekek fejlesztéséhez.
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter