Megjelent: 3 éve

Szexért cserébe adminisztrálhatott volna egy fiatal nő

Adminisztrációs állásra jelentkezett, ám a pozíciót csak szexért cserében kaphatta volna meg egy fiatal nő - írja a Blikk.

Mariann nem volt rest beszélgetésbe bonyolódni a magát 43 éves, vezető beosztású férfinak valló hirdetővel. A célja az volt, hogy lebuktassa a férfit.

"Éppen munkanélküli voltam, amikor belebotlottam az álláshirdetésbe az interneten" - kezdte a történetet Mariann.

"A munkaajánlat szövegé­ben benne volt, hogy a leendő munkaadó nyitott nőt keres, de azt hittem, hogy ez pusztán azt jelenti: jól kell kommunikálni. Hamar kiderült, milyen naiv is vagyok" - mondta a nő.

A hirdető válaszában felvilágosította Mariannt a leendő pozíciójával kapcsolatos elvárásokról. Mint írta: telefonálgatnia kell, valamint e-maileket továbbítani. Kiemelte, hogy kifejezetten nyitott nőt keres a munkára, aki a „lazításban” is partner.

"A fotóval együtt küldheted a számod, és reggel 9-kor hívlak a privát számomról. Majd délután 4-kor a barátnőddel együtt várlak az irodába egy kis beszélgetésre, és ha minden ok, megiszunk annak örömére valamit, és hétfőtől munka" - írta a feltételeket a hirdető egyik levelében.

"Azt hittem, rosszul látok! Azonnal megkérdeztem tőle, hogy mit jelent mindez? Azt válaszolta: „a munka mellett egy »más jellegű« viszonyt is fenntartunk diszkréten" - mesélte lapnak Mariann. A csalódott nő elhatározta, megállítja perverz „munkaadót” - írja a Blikk. A nő ezért eljuttatta a szerkesztőséghez a férfival folytatott beszélgetéseit, annak telefonszámával együtt.

A Blikk kolléganője Mariann ismerősének adta ki magát, felhívta a számot, de munkája semmilyen konkrétummal nem szolgált.

Bár nem egyedülálló, hogy álláskereső nőkkel hasonló eset előfordul, mégis ilyenkor a csalódott álláskereső nem tehet egyebet: továbblép és próbál magának másik munkát keresni - foglalta össze a Blikk.

Blikk
  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter