Megjelent: 13 éve

Tíz éves a Focus Consulting

A HR-szolgáltatások terén igazán büszkék lehetnek a tíz év stabil piaci jelenlétre, ahogyan a folyamatosan bővülő, neves ügyfélkörre is. A Diageo, a Walt Disney Internet Group és a Unisys mellett a Focus Consulting szolgáltatásait veszi igénybe többek között a Budapest Bank, a Renault Hungária, a Danone/Győri Keksz, a Marsh, a Publicis Reklámügynökség és a Nissan is.

Három divízió segíti elő a teljes körű kiválasztást

A neves ügyfélkörért természetesen meg is kellett dolgozni; a piaci igényekhez igazodva az alapítók folyamatosan fejlesztik a cégcsoportot, szélesítve a szolgáltatási palettát. A cég ma már három divízióval működik. A Focus Consulting teljes körű tanácsadással és vezetőkiválasztással foglalkozik, ahol az alkalmazott módszerek között kiemelt jelentőséggel bír a közvetlen megkeresés (fejvadászat).

A Focus Selection azzal a céllal jött létre, hogy a vezetői szintek mellett alacsonyabb pozíciókra is toborozzon jelölteket, szakembereket. A megszokott szolgáltatások mellett 2005. januártól munkaerő-kölcsönző divíziót is működtetnek Focus Staff Leasing néven, amely munkaerő-kihelyezéssel és Try&Hire kölcsönző szolgáltatással is foglalkozik.

A folyamatos megújulási képesség mellett a cég leginkább rugalmasságának és sokoldalúságának köszönheti sikereit. Magas szintű szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaik a munkaerő-keresés minden fázisában segítenek partnereiknek - kezdve a hirdetések megjelentetésétől egészen a megbízóról kialakult piaci benyomások, imázs kommunikálásáig vagy a jelöltekkel folytatott jövedelemtárgyalásokon való részvételig.

Egyedi igényekre fókuszálnak

A Focus Consulting kiemelt figyelmet fordít a partnerkapcsolatok személyes jellegére: minden megbízáson piackutatókból és tanácsadókból álló csapat dolgozik egy ügyfél-kapcsolattartó vezetésével, így megbízóik és jelöltjeik az ő együttes szaktudásuk révén "találnak egymásra".

Az egyes divíziók hatékonyságát segítendő a közelmúltban létrehozták egyedülálló tesztelési szolgáltatásukat is, amely annak eldöntésében is segít, hogy a pályázók mennyire alkalmasak egy bizonyos munka elvégzésére. A Focus Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft.-nél ugyanis biztosak abban, hogy minden pozícióra az éppen arra alkalmas embert kell megtalálni. Elvégre egy szervezet sikerének alapja nem más, mint a jól képzett és megfelelően kiválasztott munkatársak csoportja.

Focus Consulting Személyzeti Tanácsadó Kft.
Cí­m: 1092 Budapest, Ráday u. 51.
Telefon: +36 (1) 336-29-10
Fax: +36 (1) 336-29-11
Weboldal: www.focusconsulting.hu
E-mail:
info@focusconsulting.hu
  • 2021.06.14DEKRA Felnőttképzési konferencia A globális képzési piac meghatározó szereplőjeként fontos számunkra, hogy ügyfeleink képzéseinek tervezéséhez és megszervezéséhez a lehető legtöbb támogatást adhassuk. A 2021. január 1-től hatályos, az OKJ-t felváltó új képzési rendszerrel életbelépő új folyamatok minden munkáltatót érintenek, akik munkavállalóik részére képzéseket szerveznek. Hogy segítsük az eligazodást, illetve iránymutatást nyújthassunk az új képzési rendszerrel kapcsolatban, INGYENES webkonferenciát tartunk a témában. Részletek Jegyek
  • 2021.06.19Agilis Transformáció Leader képzés online, videokonferenciás Hazánkban egyre több és több vállalat lép az agilis átalakulás útjára, így felértékelődik az agilis transzformációt vezető szakemberek jelentősége. Az Agile Transformation Leader egy olyan szervezetfejlesztő szakember, aki felkészíti és végig kíséri az agilis átalakulás útján a vállalatot. Ügyfél-fókuszt, Design Thinking szemléletet hoz be, vezetőket coachol, csapatokat mentorál, miközben pozitív, felhatalmazó légkört teremt a szervezeten belül. Részletek Jegyek
  • 2021.06.23Visszatérés az irodába, de hogyan? Visszacsöppenni az irodai forgatagba kihívásokkal teli feladat, tudatosan megtervezett lépések mentén azonban viszonylag zökkenőmentessé tehetjük a folyamatot. Részletek Jegyek
  • 2021.06.28Minőségellenőr képzés A minőségellenőrök felkészítése a minőségellenőrzési és fejlesztési tevékenységek eredményes elvégzésére. A minőségellenőrzéshez szükséges alapvető ismeretek és módszerek készségszintű elsajátítása, a résztvevők minőségirányítási kompetenciájának fejlesztése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter