Megjelent: 12 éve

Több száz munkahelyet teremt egy amerikai orvostechnológiai cég

Budapesten hozza létre globális szolgáltatóközpontját a Kinetic Concepts, Inc. globális orvostechnológiai vállalat, több száz munkahelyet teremtve.

A főként budapesti és főváros környéki munkavállalókat foglalkoztató globális tranzakciós szolgáltatóközpontot a KCI minőségfejlesztési és működési hatékonyságot javító törekvései részeként hozzák létre.

A budapesti létesítményben a KCI, a világ több pontjáról kiszolgált, tranzakció alapú funkcióit vonja össze egy helyen. Az ebből adódó hatékonyságnövekedés révén a KCI többet fektethet dolgozóiba, innovatív gyógyászati technológiáiba, és megőrizheti globális piacvezető pozícióját.

A vállalat választása több lehetséges célország értékelése után esett Magyarországra. Az amerikai vállalat a jól képzett, felkészült és több idegen nyelvet beszélő munkaerő, az életminőség, valamint a főváros stratégiai földrajzi elhelyezkedése miatt döntött úgy, hogy Budapesten hozza létre globális szolgáltatóközpontját.

A pénzügy, az adminisztráció és a HR tranzakciós feladatainak fokozatos áthelyezésével a KCI több száz új munkahelyet teremt a következő néhány évben Magyarországon. Induláskor 50 munkatárs dolgozik majd a Váci úti Capital Square irodaházban találhatóm létesítményben, amelynek területét jövőre - a 100 fős dolgozói létszám elérésekor - 4 200 négyzetméterre bővítik.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy Budapestre jöhetünk és csatlakozhatunk e nagyszerű térség üzleti közösségéhez - nyilatkozta Catherine Burzik, a KCI elnök vezérigazgatója. - Szeretném ezúton is méltatni az ITD Hungary erőfeszítéseit, amellyel vonzó helyszínné tették az országot a KCI globális szolgáltatóközpontjának létrehozásához. Büszkék vagyunk rá, hogy a KCI lehet a régió legújabb munkaadóinak egyike és fontos szerepet vállalhat a munkahelyteremtésben.

- Az, hogy a KCI Magyarországon hozza létre globális szolgáltatóközpontját, jól példázza azt, hogy a tudásalapú ágazatokban a honi munkavállalók adottságai a világ legigényesebb vállalatainak várakozásait is kielégítik - hangsúlyozta Denéné Tóth Marianna, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatója.

Az ITD Hungary jelenleg harminc befeketetővel tárgyal.

A Kinetic Concepts Inc. vezető globális orvostechnológiai vállalat mintegy 6800 főt foglalkoztat, és 20 országban értékesíti termékeit.
  • 2022.05.30AmCham HR Dream Day – motiváció és megtartás Találkozzunk a Kopaszin, ahol a Gallup londoni partnere beszél a nemzetközi HR trendekről, a legelismertebb hazai szakértőkkel együtt gondolkodunk motivációról, megtartásról, produktivitásról és adatvezérelt HR megoldásokról. Részletek Jegyek
  • 2022.07.21 Munkavédelmi technikus Munkavédelmi technikusra lehet szüksége minden olyan cégnek, amelynél kiemelten fontos a munkahelyi egészség és biztonság megvalósítása. A Munkavédelmi technikus ugyanis elősegíti a munkahelyi balesetek és foglalkozási megbetegedések megelőzését, valamint a munkavédelemre fordított költségek optimalizálást. Támogatja a munkáltatót a munkavédelmi kötelezettségek teljesítésében, ezzel hozzájárul a mulasztások és szabályszegések hátrányos személyi és anyagi következményeinek elkerüléséhez Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Indul a Lufthansa Systems fiatal tehetség programja

A Lufthansa Systems Hungária idén is elindítja IT Young Professional Programját, amelybe általános szoftverfejlesztési ismeretekkel rendelkező,... Teljes cikk

Munkavállalói részvényprogramot indít az Erste

Az összes jogosult dolgozó 350 euró értékben kap az osztrák pénzintézet értékpapírjából, és ezzel munkavállalóból társtulajdonossá válnak. Teljes cikk

120 új pozíciót hirdet meg budapesti központjában a TheSoul Publishing

A cég többek között videógyártás, dizájn, IT, irodavezetés területekre keres munkaerőt. Teljes cikk