Megjelent: 12 éve

Töretlen a lelkesedés a Legjobb Munkahely címéért

Már több mint 40 hazai munkaadó szervezet jelezte részvételi szándékát a 2008-as Legjobb Munkahely Felmérésben. A kutatás fókusztémájaként idén az egyéni motivációt befolyásoló tényezőket vizsgálja a Hewitt - olvasható a lapunknak eljuttatott közleményben.

A felmérést a Hewitt idén nyolcadik alkalommal rendezi meg Magyarországon a Szociális és Munkaügyi Minisztérium védnöksége mellett. A Legjobb Munkahely Felmérés Magyarország legátfogóbb dolgozói elégedettség- és elkötelezettség-felmérése - az elmúlt években több mint 500 vállalat százezer munkavállalójának részvételével. A résztvevő vállalatok lehetőséget kapnak arra is, hogy saját "súlycsoportjukban" mérettessék meg magukat: a Hewitt Nagyvállalati, illetve a Kis- és Középvállalati kategóriában is hirdet eredményt. A kutatás résztvevői idén minden eddiginél több vállalati szintű információt kapnak a novemberi eredményhirdetéssel egyidejűen, többek között saját iparágukon belül elért eredményeiket is megismerhetik.

A Legjobb Munkahely Felmérés Magyarország mellett tíz további közép-kelet európai országban kerül megrendezésre, a hazai kutatásba való bekapcsolódás egyben belépőt jelent a regionális szintű megmérettetésbe is. A térítésmentes felmérésre május 31-ig jelentkezhetnek az 50 főnél nagyobb alkalmazotti létszámmal rendelkező, Magyarországon legalább két éve működő cégek, szervezetek.

A hazai Legjobb Munkahely Felmérés fókusztémájaként a Hewitt 2008-ban azt vizsgálja, hogy melyek azok a területek, amelyeken az átlagos magyar munkavállaló előre szeretne lépni, fejlődni - és ebben számít a munkaadója támogatására, illetve, hogy melyek azok a kérdések, amelyek meghatározzák munkahelyválasztását. Például:
 • A magánélet és a család, vagy a szakmai előrelépés fontosabb a hazai munkavállaló számára?
 • Kreativitását szeretné kiélni munkája során, vagy inkább egy felelősségteljes pozícióra vágyik?
 • Másoktól függetlenül, önállóan kíván dolgozni, vagy inkább a vállalat stabilitását, megbízhatóságát tartja szem előtt?
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  Follow hrportal_hu on Twitter
  További cikkek
  Munka nélkül maradt halászok demonstráltak a Miniszterelnökség épületénél

  Az egyik halász azt mondta, négy éve nincs munkája. A demonstrálók kompenzációt szeretnének. Teljes cikk

  Koronavírusos a Suzuki-gyár két dolgozója

  A fertőzött dolgozóval kapcsolatba kerülő kollégák házi karanténba kerültek- közölte a cég. Teljes cikk

  Kevés dolgozó választja az egészségügyi cafetériát

  A szakértő szerint a magyar embereknek még mindig rossz az öngondoskodási hajlandósága. Teljes cikk