Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 3 éve

Új partnere van az Orbán és Perlaki Ügyvédi Társulásnak

Január elsejével fűzte szorosabbra kapcsolatát az Orbán és Perlaki Ügyvédi Társulás és Kovács Gábor. Ez az iroda gyorsuló növekedésének jele is egyben - írta közleményében az Orbán és Perlaki Ügyvédi Társulás.

Kovács Gábor 2007-ben a PwC-nél kezdte jogi karrierjét, ahol társasági joggal, felvásárlásokkal, ingatlanjoggal és finanszírozási ügyekkel foglalkozott, majd 3 éven keresztül az egyik legnagyobb hazai kiszervezett informatikai szolgáltatási, elektronikus számlázási és e-fizetési szolgáltató vezérigazgatójának lett a jogi tanácsadója.

2012-ben, röviddel az alapítás után csatlakozott az OPL-hez, azóta folyamatosan részt vállalva az iroda fejlesztésében. Azóta számos határon átnyúló ügyletben vett részt, folyamatosan ingázva különböző kelet-közép európai fővárosok között. Emellett számos európai nagyvárosban dolgozott hosszabb-rövidebb ideig, Párizstól Bukarestig.

Kovács Gábor jogászKovács Gábor, az Orbán és Perlaki Ügyvédi Társulás partnere


Kovács Gábor ügyfelei közé tartozik a Pannonia Ethanol, Európa egyik legnagyobb bioetanol gyártója, melynek számos finanszírozási és refinanszírozási projekt és tranzakció során nyújtott tanácsadást, továbbá több regionális jelenléttel bíró mezőgazdasággal és elektronikus fizetéssel foglalkozó ügyfelet is maga mögött tudhat, mint az Ethanol Europe, a Díjnet, az AgroVIR, a Sparkassen és a SEB. Több ügyfelét képviselte Brüsszelben különböző szabályozási és public policy kérdésekben.

Orbán Miklós, az iroda alaptó partnere elmondta: „Gábor a kezdetektől velünk volt. Az utóbbi 5 évben bebizonyította, hogy kiváló társasági jogi ügyvéd kivételes menedzser adottságokkal. A megszokott sémáktól eltérő gondolkozásmódja tökéletesen illik az OPL ügyfeleinek elvárásaihoz. Gábor kinevezése nem csak az érdemei elismerése, hanem irodánk gyorsuló növekedésének jele is egyben.”

„Legfontosabb feladatomnak az ügyfélkör növelését tartom, elsősorban a megújuló energiával és más innovatív technológiákkal foglalkozó iparágak körében. Mindeközben szeretném támogatni az OPL növekedését, amely egy független, nemzetközi, üzleti joggal foglalkozó ügyvédi irodaként szolgálja ki ügyfelei igényeit a kelet-közép európai régióban. Többek között az adatvédelem és az információ-technológiai jog területén rendelkezünk olyan erős alapokkal, melyek elősegíthetik ezt a tervezett növekedést” - mondta el Kovács Gábor.

Orbán és Perlaki Ügyvédi Társulás
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
200 munkahelyet teremt egy dél-koreai beruházás Salgótarjánban

Kétszáz embernek ad munkát épülő salgótarjáni üzemében a dél-koreai Bumchun Precision nevű cég, a beruházás értéke 41 millió euró, mintegy... Teljes cikk

2000 embert bocsát el a Citroën 2022-ig

Két gyárát bezárja a Citroën 2022-ig, ennek megfelelően a Dongfeng gyártóval közös vállalata, a Dongfeng Peugeot Citroën Automobiles (DPCA) a... Teljes cikk

Diákokat dolgoztattak illegálisan a gyárban, hogy időben elkészüljenek az Amazon hangszórói

Havi 60 órában, éjszakai műszakban is dolgoztatta azokat a 16-18 éveseket a Foxconn, akiket középiskolában toboroztak, hogy elegendő mennyiség... Teljes cikk