Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

BKV bérleteket is kínál az Accor Services

A munkáltatók a jövőben együtt szerezhetik be a dolgozóiknak szánt étkezési utalványokat és a BKV bérleteket, az utalványok értékesítését végző Accor Services Magyarország Kft. és a BKV Zrt. együttműködési megállapodásának köszönhetően.

Mészöly Mónika, az Accor Kft marketing osztályán az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az új szolgáltatás valamennyi félnek egyaránt kedvező. A munkáltatónak nem kell több helyről igényelnie a béren kívüli juttatások e két elemét és az új lehetőség várhatóan olyan foglalkoztatók figyelmét is felhívja a BKV bérlet nyújtásának lehetőségére, akik eddig nem éltek ezzel.

Az új szolgáltatás természetesen forgalomnövekedést eredményez az Accor-nál, de a BKV-nál is. Az AS Transport névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy a munkáltatóknak elég egyetlen helyről megrendelni a Ticket Restaurant étkezési és melegétel utalványt, a dolgozók ezeket a BKV bérletekkel egybecsomagolva, névre szólóan kapják meg.

Ezzel a lehetőséggel mostantól, mintegy 8 ezer cég élvezheti az új szolgáltatás kényelmét, csökkentve az adminisztrációt. Az Accornál elmondták azt is: az akció a budapestieknek jelent segítséget, de gondolkodnak egy olyan megoldáson is, ami a vidéken élők béren kívüli juttatásainak beszerzését egyszerűsítené.

Mészöly Mónika elmondta azt is: országszerte 14 ezer ügyfélcéget tudhat magáénak az Accor és az általuk forgalmazott utalványokat mintegy 700 ezren használják, az utalványokat 50 ezer helyen lehet beváltani.

Follow hrportal_hu on Twitter