Szerző: HRPortal.hu hírszerkesztő - Forrás: MTI
Megjelent: 12 éve

BKV bérleteket is kínál az Accor Services

A munkáltatók a jövőben együtt szerezhetik be a dolgozóiknak szánt étkezési utalványokat és a BKV bérleteket, az utalványok értékesítését végző Accor Services Magyarország Kft. és a BKV Zrt. együttműködési megállapodásának köszönhetően.

Mészöly Mónika, az Accor Kft marketing osztályán az MTI érdeklődésére elmondta, hogy az új szolgáltatás valamennyi félnek egyaránt kedvező. A munkáltatónak nem kell több helyről igényelnie a béren kívüli juttatások e két elemét és az új lehetőség várhatóan olyan foglalkoztatók figyelmét is felhívja a BKV bérlet nyújtásának lehetőségére, akik eddig nem éltek ezzel.

Az új szolgáltatás természetesen forgalomnövekedést eredményez az Accor-nál, de a BKV-nál is. Az AS Transport névre keresztelt szolgáltatás lényege, hogy a munkáltatóknak elég egyetlen helyről megrendelni a Ticket Restaurant étkezési és melegétel utalványt, a dolgozók ezeket a BKV bérletekkel egybecsomagolva, névre szólóan kapják meg.

Ezzel a lehetőséggel mostantól, mintegy 8 ezer cég élvezheti az új szolgáltatás kényelmét, csökkentve az adminisztrációt. Az Accornál elmondták azt is: az akció a budapestieknek jelent segítséget, de gondolkodnak egy olyan megoldáson is, ami a vidéken élők béren kívüli juttatásainak beszerzését egyszerűsítené.

Mészöly Mónika elmondta azt is: országszerte 14 ezer ügyfélcéget tudhat magáénak az Accor és az általuk forgalmazott utalványokat mintegy 700 ezren használják, az utalványokat 50 ezer helyen lehet beváltani.

  • 2019.11.14recruiTECH BLUE Fizikai munkaerő toborzás – van új a nap alatt? Szerintünk igen! recruiTECH BLUE | 2019. november 14-én a kékgalléros toborzásra koncentrálva, még lazy bird áron Részletek Jegyek
  • 2019.11.15Hogyan változnak a nyugdíjszabályok 2020-ban? Mikor jobb nyugdíjba vonulni a nyugdíj összege szempontjából. Még az idén, vagy inkább jövőre? Ki vonulhat nyugdíjba jövőre, mit jelent a munkáltató számára, ha a munkatárs nyugdíjra jogosulttá válik? Nyugdíj mellett hogyan dolgozhatunk? Mit jelent a munkáltató számára, ha nyugdíjas munkavállalót foglalkoztat? Részletek Jegyek
  • 2019.12.05Adatvédelmi Tisztviselő /DPO Képzés – Dr. Kulcsár Zoltánnal /12. 05-06./ Az adatvédelmi tisztviselő képzés célja, hogy a résztvevők pontosan megismerjék az adatkezelők adatvédelmi kötelezettségeit, kialakuljon bennük az a szintű adatvédelmi tudatosság, amely alkalmassá teszi őket a GDPR szerinti adatvédelmi tisztviselői (DPO) feladatok ellátására. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter