Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 11 hónapja

Írástechnikai tréning cégek számára

A cégek elsősorban a szóbeli kommunikáció fejlesztésére fordítanak energiát, pedig az írásos anyagok esetén hasonlóan fontos, hogy hatékonyan tájékoztassanak, a cél szerint hassanak, bizalmat építsenek az ügyfelekben. Új, a piacon egyedülálló tréning segít azoknak, akik munkakörükből fakadóan sokat írnak, legyen az cikk, beszámoló, blogposzt, kreatív szöveg.

images

images

November 21-én indul Zsiga Henrik írástechnikai tréningje. Az előadó korábban több száz prózaírót képzett, és azt tapasztalta, hogy az évek során egyre nagyobb számban jelennek meg a padokban olyan marketingszakemberek, cégvezetők, akik az íráskészségük fejlesztéséhez, insprirálódáshoz keresnek képzőt. Az előadó más képző szakemberek segítségével külön tematikát épített a céges környezetű írások alkotóinak.

A tréning fejleszteni kívánja a résztvevők íráskészségét, mely nyomán azok magabiztosabban írnak, hatékonyabban kommunikálnak ügyfeleikkel, munkatársaikkal. Ehhez az írástechnikai követelményeket és fortélyokat mutatja be színesen, rengeteg példával, mondatalkotástól a tömörítésen át a stílusok megkülönböztetéséig. Hasonlóan hangsúlyos szerepet kap az inspiráció: a résztvevők új alkotó módszerhez jutnak, megismerik a tökéletes storytelling hátterét, a hatásgyakorlás eszközeit.

A résztvevőknek arra is lehetőségük van, hogy előzetesen beküldjék írásaikat, hogy az előadó azok elemzése után átadhassa mentori észrevételeit. A kiscsoportos tréning kifejezetten szorgalmazza az interaktivitást.

A tréning fejlesztői abban hisznek, hogy a résztvevők nem csupán jobb, tudatosabb, hatékonyabb alkotókká, de értőbb olvasókká, megfigyelőkké is lesznek. A tréninget minden évben kétszer rendezik meg. Cégek, önkormányzatok számára a képző lehetőséget biztosít a képzés kihelyezésére, illetve igény esetén profilhoz igazítja a tananyagot.
Follow hrportal_hu on Twitter