Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Sok fiatal az outsourcing területén indítja pályáját

A frissen végzettek közül sokan választják valamelyik nagy outsourcing szolgáltatásokra szakosodott vállalatot első munkahelyül.

images

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

Hazánkban iparági becslések szerint több mint 10 ezer fiatal dolgozik az outsourcing iparágban, olyan nemzetközi szolgáltatóknál, mint a Diageo, az EDS, a Sykes, vagy a Genpact -hogy csak a legnagyobbakat említsük, de az IBM, a HP, vagy a BT is folytatnak ilyen jellegű tevékenységet Magyarországon.

A fluktuáció igen magas a szektorban, egyes becslések szerint 30-50 százalék közé tehető. A cégek amellett, hogy sokat követelnek munkavállalóiktól, nem mindennapi lehetőségeket is kínálnak. Számos képzés és tréning vár a szolgáltatási szektorban elhelyezkedőkre, melyek mind az egyéni fejlődést tartják szem előtt. Ezek a nemzetközi szinten már bizonyított struktúrák az említettek mellett rendkívül gyakorlat-orientáltak, így a frissen elsajátított tudást a munkatársak szinte azonnal hasznosítani tudják mindennapi munkájuk során. Ráadásul ezek a vállalatok olyan nemzetközi szinten is ismert és elismert képzettséggel ruházzák fel az egyént, melyet utána bármilyen multinacionális környezetben hasznosítani tud.

A nagy "elvándorlás" oka valószínűleg az lehet, hogy a helyenként monoton munkavégzéssel, és az egyenetlenül érkező stressz-időszakokkal nem tudnak egyelőre mit kezdeni a hazai munkavállalók.


Világgazdaság Online

Follow hrportal_hu on Twitter