Megjelent: 2 hete

Új vezetőkkel erősít a függetlenedő és terjeszkedő Prohuman

A piacvezető HR szolgáltató a NEXON-tól és a UPC-től igazolt szakembereket.

Végéhez közeledik a Prohuman lengyel kézben lévő tulajdonrészének visszavásárlását lezáró tranzakció, a függetlenedést a vállalat magyar alapítói kezdeményeztek még tavaly a Prohuman HR szolgáltató növekedési terveinek érdekében. A nemzetközi terjeszkedési célok megvalósításának érdekében a közelmúltban két tapasztalt vezetőt is leigazolt a Prohuman. Láng Judit kereskedelmi, Lovas Zoltán operatív igazgatóként csatlakozott a Magyarországon piacvezető és erős régiós fejlődést tervező HR szolgáltatóhoz.

A Prohuman Magyarországon piacvezetővé, a régióban pedig az egyik legjelentősebb HR szolgáltatóvá vált az elmúlt években. Az alapítók - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Work Service csoporttal arról, hogy visszavásárolják a lengyel vállalatnak 2014-ben értékesített üzletrészt, így a Prohuman újra magyar tulajdonba kerül. A Délkelet-Európában is jelentős pozíciókkal bíró és további bővülést tervező vállalat most két új vezetőt igazolt tervei megvalósításához.

A hétköznapi és üzleti élet egyetlen területén sem lehet figyelmen kívül hagyni a kialakult járványhelyzetet, most elsődleges munkavállalóink, kollégáink egészsége, valamint üzletmenet folytonosságának biztosítása. De abban is biztos vagyok, hogy ez a helyzet nem fog állandósulni, az emberiség, a tudomány idővel le fogja győzni a vírust. A várható gazdasági nehézségek ellenére mi továbbra is arra készülünk és azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk nemzetközi növekedési céljainkat és hosszútávon a régió vezető HR szolgáltatójává váljunk. Ebben a folyamatban pedig főszerep vár már most is a tapasztalt, különböző ágazatokban már bizonyító szakemberekre” - jelentette ki Juhász Csongor, a Prohuman ügyvezető igazgatója.

Láng Judit kereskedelmi igazgatóként csatlakozik a Prohumanhoz. A pénzügyi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a svájci Fribourgi Egyetemen végző szakember korábban a Telekomnál, az ING-nél, az UNICEF Magyar Bizottságnál, a Fonseca Consultingnál gyűjtött tapasztalatokat, legutóbb a UPC Magyarország régiós értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Már az első hetek után kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkozunk és hasonló értékeket vallunk, mint a vállalat alapító, vezetői. Szeretnék aktív támogatója és egyik katalizátora lenni a Prohuman hazai és nemzetközi szolgáltatási portfoliójának tovább fejlesztésében és bővítésében. Kulcs kérdés lesz ebben, hogy az ügyfelek igényeire továbbra is rugalmas és hatékony megoldásokkal válaszoljunk és járuljunk hozzá partnereink üzleti sikereihez.” - mondta el Láng Judit.

Lovas Zoltán operatív igazgatóként érkezik a Prohuman csapatába. Lovas a Budapesti Műszaki Főiskolán folytatott villamosmérnöki tanulmányai után a Siemens PSE, a Lufthansa Systems Hungária, a NEXON és a H1 Systems kötelékében töltött be különböző vezető pozíciókat.
Nagyon izgalmas és mozgalmas az a munka, amelyet elkezdtünk együtt. Büszke vagyok, hogy Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójának operatív irányításáért felelhetek egy ilyen kiváló és tapasztalt csapattal dolgozhatunk azon, hogy a 20 éves múlttal rendelkező Prohuman a jövőben ne csak a hazai, de régiós szinten is piac vezetővé válhasson.” - emelte ki Lovas Zoltán. Munkája mellett mindkét új vezető szerepet vállalt pályafutása során társadalmi ügyekben - Láng Judit az UNICEF, Lovas Zoltán a Rotary Klub kötelekében - és ellátott oktatói feladatokat is a felsőoktatásban.
  • 2020.04.09Online workshopok és E-learning képzések április 9-től Válassza online workshopjainkat fix időben, vagy az e-learning alapú, rugalmas tanulási formát, amelyben bárhol és bármikor, önállóan, a saját időbeosztása szerint sajátíthatja el a tananyagot! Részletek Jegyek
  • 2020.06.127 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz. A júniusi tréningünkre első sorban a B1+/B2 szintű jelentkezőket várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter