Megjelent: 11 hónapja

Új vezetőkkel erősít a függetlenedő és terjeszkedő Prohuman

A piacvezető HR szolgáltató a NEXON-tól és a UPC-től igazolt szakembereket.

Végéhez közeledik a Prohuman lengyel kézben lévő tulajdonrészének visszavásárlását lezáró tranzakció, a függetlenedést a vállalat magyar alapítói kezdeményeztek még tavaly a Prohuman HR szolgáltató növekedési terveinek érdekében. A nemzetközi terjeszkedési célok megvalósításának érdekében a közelmúltban két tapasztalt vezetőt is leigazolt a Prohuman. Láng Judit kereskedelmi, Lovas Zoltán operatív igazgatóként csatlakozott a Magyarországon piacvezető és erős régiós fejlődést tervező HR szolgáltatóhoz.

A Prohuman Magyarországon piacvezetővé, a régióban pedig az egyik legjelentősebb HR szolgáltatóvá vált az elmúlt években. Az alapítók - akik eddig is vezették a céget - tavaly megállapodást kötöttek a Work Service csoporttal arról, hogy visszavásárolják a lengyel vállalatnak 2014-ben értékesített üzletrészt, így a Prohuman újra magyar tulajdonba kerül. A Délkelet-Európában is jelentős pozíciókkal bíró és további bővülést tervező vállalat most két új vezetőt igazolt tervei megvalósításához.

A hétköznapi és üzleti élet egyetlen területén sem lehet figyelmen kívül hagyni a kialakult járványhelyzetet, most elsődleges munkavállalóink, kollégáink egészsége, valamint üzletmenet folytonosságának biztosítása. De abban is biztos vagyok, hogy ez a helyzet nem fog állandósulni, az emberiség, a tudomány idővel le fogja győzni a vírust. A várható gazdasági nehézségek ellenére mi továbbra is arra készülünk és azon dolgozunk, hogy megvalósítsuk nemzetközi növekedési céljainkat és hosszútávon a régió vezető HR szolgáltatójává váljunk. Ebben a folyamatban pedig főszerep vár már most is a tapasztalt, különböző ágazatokban már bizonyító szakemberekre” - jelentette ki Juhász Csongor, a Prohuman ügyvezető igazgatója.

Láng Judit kereskedelmi igazgatóként csatlakozik a Prohumanhoz. A pénzügyi tanulmányait a Budapesti Corvinus Egyetemen és a svájci Fribourgi Egyetemen végző szakember korábban a Telekomnál, az ING-nél, az UNICEF Magyar Bizottságnál, a Fonseca Consultingnál gyűjtött tapasztalatokat, legutóbb a UPC Magyarország régiós értékesítési igazgatójaként dolgozott.

Már az első hetek után kiderült, hogy nagyon hasonlóan gondolkozunk és hasonló értékeket vallunk, mint a vállalat alapító, vezetői. Szeretnék aktív támogatója és egyik katalizátora lenni a Prohuman hazai és nemzetközi szolgáltatási portfoliójának tovább fejlesztésében és bővítésében. Kulcs kérdés lesz ebben, hogy az ügyfelek igényeire továbbra is rugalmas és hatékony megoldásokkal válaszoljunk és járuljunk hozzá partnereink üzleti sikereihez.” - mondta el Láng Judit.

Lovas Zoltán operatív igazgatóként érkezik a Prohuman csapatába. Lovas a Budapesti Műszaki Főiskolán folytatott villamosmérnöki tanulmányai után a Siemens PSE, a Lufthansa Systems Hungária, a NEXON és a H1 Systems kötelékében töltött be különböző vezető pozíciókat.
Nagyon izgalmas és mozgalmas az a munka, amelyet elkezdtünk együtt. Büszke vagyok, hogy Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójának operatív irányításáért felelhetek egy ilyen kiváló és tapasztalt csapattal dolgozhatunk azon, hogy a 20 éves múlttal rendelkező Prohuman a jövőben ne csak a hazai, de régiós szinten is piac vezetővé válhasson.” - emelte ki Lovas Zoltán. Munkája mellett mindkét új vezető szerepet vállalt pályafutása során társadalmi ügyekben - Láng Judit az UNICEF, Lovas Zoltán a Rotary Klub kötelekében - és ellátott oktatói feladatokat is a felsőoktatásban.
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Ennyit keres egy kölcsönzött szakmunkás és informatikus

Bónuszok nélkül bruttó 600 ezer forintot is megkeres egy kölcsönzött informatikus, de egy irodai asszisztens fizetése is megközelíti a 400 ezret. Teljes cikk

Fontos! A hajnali munkába járáshoz nincs szükség semmilyen igazolásra

Azoknak, akik éjfél és reggel 5 között járnak munkába, nincs szükségük munkáltatói igazolásra. Teljes cikk

Rengeteg a munkanélküli, de rengeteg az állás is

A munkaerő-közvetítő és -kölcsönző cégek szerint annak ellenére, hogy állástalanok tömege jelent meg, az üres pozíciók betöltése ugyanakkora,... Teljes cikk