Megjelent: 14 éve

A nemzetközi Aquent új regionális igazgatót nevezett ki

Az európai, ázsiai, csendes-óceáni és észak-amerikai térségekben számtalan irodával rendelkező Aquent marketing-, és kreatív-szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata új tisztséget hozott létre a hatékonyabb összeurópai szolgáltatások biztosítására. Az új ember: Claudia Wolf.

Claudia Wolf 2003-ban került az Aquent marketing-, és kreatív-szolgáltató nemzetközi nagyvállalat kötelékébe, ahol tízéves fejvadász tapasztalataira alapozva kiemelkedően hatékonyan látta el a cég müncheni irodájának létrehozását és vezetését.

A szakember olyan sikeresen bővítette a cég marketinges, reklámkommunikációs és tervezési divízióit, hogy előléptetése érdekében a vállalat vezetősée új pozíciót hozott létre. Claudia Wolf előléptetését követően közép-, kelet-európai regionális igazgatóként az Aquent német-, és kelet-európai tevékenységéért lesz felelős, ahol a közeljövőben cégük szolgáltatásainak és jóhírnevének elterjedését kell biztosítania.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter