Megjelent: 15 éve

A nemzetközi Aquent új regionális igazgatót nevezett ki

Az európai, ázsiai, csendes-óceáni és észak-amerikai térségekben számtalan irodával rendelkező Aquent marketing-, és kreatív-szolgáltatásokat nyújtó nemzetközi vállalata új tisztséget hozott létre a hatékonyabb összeurópai szolgáltatások biztosítására. Az új ember: Claudia Wolf.

Claudia Wolf 2003-ban került az Aquent marketing-, és kreatív-szolgáltató nemzetközi nagyvállalat kötelékébe, ahol tízéves fejvadász tapasztalataira alapozva kiemelkedően hatékonyan látta el a cég müncheni irodájának létrehozását és vezetését.

A szakember olyan sikeresen bővítette a cég marketinges, reklámkommunikációs és tervezési divízióit, hogy előléptetése érdekében a vállalat vezetősée új pozíciót hozott létre. Claudia Wolf előléptetését követően közép-, kelet-európai regionális igazgatóként az Aquent német-, és kelet-európai tevékenységéért lesz felelős, ahol a közeljövőben cégük szolgáltatásainak és jóhírnevének elterjedését kell biztosítania.
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter