kapubanner for mobile
Megjelent: 5 éve

Az esküvői dekoráció egyik legfontosabb kelléke

Az esküvő az egyik legfontosabb esemény a szerelmesek életében, akik úgy döntenek, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. Ahhoz, hogy a nagy nap tökéletes legyen, fontos, hogy a megfelelő dekorációs elemeket használjuk.

esküvői dekoráció-

Az egyik nélkülözhetetlen kellék nem más, mint az esküvői üdvözlő vagy más néven welcome tábla. Ez egy olyan tábla, amin különböző feliratokkal köszönthetjük a vendégeket, akik épp megérkeznek az esküvő helyszínére. 

Ebben az írásunkban erről a különleges kiegészítőről lesz szó, ugyanis nem árt néhány fontos dolgot tudni róla. Egyrészt azért, hogy biztosan a megfelelő táblát válasszátok, másrészt pedig azért, hogy a megfelelő helyre tegyétek.

Ha nemcsak olvasnál róla, hanem meg is vásárolnád, akkor figyelmedbe ajánljuk a Minikék esküvői welcome tábla kínálatát. Itt sok különleges változatot találsz, amik közül bármelyik tökéletes választás lehet.

Mi az az esküvői welcome tábla, és mi célt szolgál?

Az esküvői welcome tábla egy nagyon különleges kiegészítő, amin egy üdvözlő felirat szerepel. Elsődleges célja a helyszínre érkező vendégek üdvözlése, de a feliratot tekintve sokféle változatban kapható. Vannak olyan táblák, amik arra buzdítják a jelenlévőket, hogy foglaljanak helyet. Emellett pedig vannak olyanok is, amik konkrétan megmutatják, hogy melyik asztalhoz üljenek. 

Tény, hogy a welcome tábla nagyon hasznos tud lenni, ugyanakkor nemcsak az üdvözlés és a tájékoztatás miatt érdemes használni. Mivel egy nagyon dekoratív kellékről van szó, így nagymértékben hozzájárul ahhoz, hogy minden részletében tökéletes legyen a dekoráció. 

Milyen feliratú változatot érdemes választani

A feliratot annak megfelelően érdemes kiválasztani, hogy az esküvői welcome tábla pontosan mi célt szolgál. Az, amelyikkel a vendégek megérkezéskor először szembe találják magukat, az egyik legfontosabb tábla.

Azon mindenképpen valamilyen kedves köszöntőüzenetnek kell szerepelnie. Esetleg a házasulandó szerelmesek nevének, a helynek és az időpontnak. Így a vendégek biztosan tudják, hogy jó helyen járnak. 

Más a helyzet, ha a táblák az eligazodásban vagy a helyfoglalásban segítik őket. Akkor a szöveg lehet például az, hogy “foglalj helyet”. Ezenfelül lehet névsor is mellettük az asztal számával, ahova le tudnak ülni.

Mire kell figyelni az elhelyezésekor?

A táblákat mindig a megfelelő helyre kell tenni, hiszen csak így tudják megfelelően betölteni a szerepüket. Az szöveget tartalmazó táblákat a bejárathoz vagy annak közvetlen közelébe kell elhelyezni. Az eligazítótábláknak pedig abba a terembe kell kerülniük, ahol az asztalok vannak. Lehetőség szerint olyan helyet kell találni nekik, ahol azonnal észreveszik, például az ajtó mellé. 

Bízunk benne, hogy már számotokra sem kétséges, mennyire fontos eleme az esküvőnek a welcome tábla. Mivel sokféle felirattal kapható, így ki tudjátok választani azt, amelyiket a leginkább a magatokénak éreztek. Ezek után csak arra kell odafigyelni, hogy a helyszínen pontosan hova teszitek. 

 

  • 2024.05.24Kiváló vezető képzés Tanteremben, 6 képzési napon, 4 szakmai vezetőtől tanulhat kis létszámú csoportban alap vezetői kompetenciákat, hogy HR vezetőként is versenyképes legyen! Most 15% kedvezmény!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.10Szakemberből vezető A szerepváltás nézőpontváltással is jár, nem csak névjegykártyád változott meg. Ha szakemberből lettél vezető érdemes feltenned a kérdéseket: Mi a feladatom? Miért vagyok felelős? Mi változott? Ez a képzés abban segít, hogy tisztábban tudd megfogalmazni és megérteni a saját vezetői szerepedet, az ezzel kapcsolatos változásokat és elvárásokat.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.06.13Tudatos delegálás - vezetői tréning Programunk két fontos vezetői készség fejlesztésére irányul. Az egyik a tudatos delegálás, mint elengedhetetlen vezetői időfelszabadító, munkatárs-fejlesztő készség, a másik az ehhez szükséges asszertív kommunikáció, amely ezt a folyamatot segíti.info button Részletek ticket button Jegyek