Megjelent: 6 éve

Azonnal elverte a tévedésből kapott milliókat

A 26 éves V. Szabolcsnak véletlenül, az őt megillető fizetés helyett hatmillió forintot utalt át munkáltatója, amiből négymilliót el is költött – írja a Délmagyar.hu.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás gyanúja miatt folytatott eljárást V. Szabolcs 26 éves nagykőrösi férfi ellen – tájékoztatta a Délmagyar.hu-t a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A kecskeméti munkáltató tévedésből februári bér címen hatmillió forintot utalt át a fiatal férfinak, ő pedig azonnal el is költött abból négymilliót. V. Szabolcs a bűncselekmény elkövetését elismerte, a még meglévő pénzt pedig visszafizette, a rendőrség azonban vádemelést javasolt ellene.

Délmagyar.hu
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter