kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Bízd a szerver üzemeltetését profikra!

Ha valaki saját szerverben gondolkodik, az bizonyára tudja jól, hogy nem elegendő megvásárolni a vasat. Gondoskodni kell az üzemeltetéséről is, ami bizony nem egyszemélyes feladat. Lényegében egy kisebb csapatot kell toborozni erre a feladatra, és persze az sem mindegy, hogy kik alkotják azt a bizonyos csapatot.

rackforest szerver üzemeltetés-

Tapasztalt, megbízható rendszergazdákra van szükség. Őket megtalálni sem könnyű, de még ha sikerül is, fejtörést okozhat a borsos fizetési igények kigazdálkodása. Ezzel szemben, ha a szerverüzemeltetést a RackForestre bízod, akkor nem kell kitűnő szakemberek után kutatnod, foglalkozhatsz az üzlettel. A többit megoldják a profik, akiknek ez a szakmájuk és megvan hozzá minden tapasztalatuk.

Ezek a fő érvek a feladat kiszervezése mellett

Egy alkalmazott bármikor megbetegedhet, felmondhat, vagy csak egyszerűen szeretne kivenni egy-két hét szabadságot. Ez komoly fejtörést okozhat egy olyan cég számára, amelyiknek csak egy vagy két rendszergazdája van. Senkitől sem lehet ugyanis azt elvárni, hogy az év 365 napján, 0-24-ig ügyeletben legyen, és azonnal ugorjon, ha valami probléma támad.

Ha viszont egy szolgáltatót bízol meg a szerver üzemeltetésével, akkor soha nem kell a fentiek miatt aggódnod. Ha valóban professzionális cégnél fizetsz elő, akkor biztos lehetsz abban, hogy mindig el fogod érni őket, legyen akár este, hétvége vagy ünnepnap. Amiatt sem kell aggódnod, hogy vajon kellően gyorsan fognak-e megoldást találni a hiba elhárítására.

A RackForest például azonnal megkezdi a hibaelhárítást, és csereszervert is tudnak biztosítani adott esetben. További jó hír, hogy ezért nem is kell külön fizetni.

A szerverüzemeltetés havi díja nem pocsékba megy

A szerver üzemeltetésről tudni kell, hogy egy komplett szolgáltatás. Amennyiben ugyanis csereszerverre volna szükség valamilyen váratlan okból kifolyólag, azt tartalmazza a szerverbérlet havi díja. Kijelenthető tehát, hogy sokkal kalkulálhatóbbak lesznek a havi költségek, ha profi céget bízol meg a dologgal.

Az is nagy könnyebbséget jelenthet egy cégvezető számára, hogy nem kell sakkozni az alkalmazottak beosztásával. Ráadásul egy szolgáltató biztosan nem fog év közben “fizetésemelést” kérni. A szerződés szerinti díjat kell mindig kifizetni, és ezenfelül nincs semmilyen váratlan költség.

Emelt szintű szervermonitorozás is kérhető

Amennyiben olyan vállalkozásod van, amelyik életében minden perc számít, akkor érdemes emelt szintű szervermonitorozást igényelni. Ez a szolgáltatás a RackForestnél naigos alapú monitorozást takar. Keretein belül tetszőleges számú port aktív figyelésére van lehetőség.

Az egyedi ellenőrző scriptek hatékonyan teszik a dolgukat. A szerverfunkciók esetleges leállásáról korlátlan számú e-mail értesítés kérhető, sőt, akár SMS értesítést is lehet igényelni ezekről.

  • 2024.04.30NewLeadership – Vezetői eszköztár bővítése Önmaguk fejlesztését is fontosnak tartó középvezetőknek, frissen kinevezett döntéshozóknak szóló komplex és intenzív vezetőfejlesztő program sok gyakorlattal. Különlegessége, hogy a résztvevők átgondolhatják és megoszthatják egymással aktuális kihívásaikat és még a kritikus vezetői helyzetek megoldásáról is tanulhatnak egymás jó gyakorlatából is!info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.02Munkaviszony létesítése és megszűntetése – Dr. Berke Gyula Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerni.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Egy jól működő csapat titka – Vezetői reziliencia fejlesztése A vezetői reziliencia fejlesztése képzésünk arra világít rá, hogyan lehet úgy tekinteni a tényekre, hogy relativizáljuk őket, kezelhető megvilágításba helyezzük a nehézségeket és igyekezzünk megőrizni a racionalitásunkat, hogy ebben a nehéz helyzetben is fejlődni tudjon a csapatunk. Segítve a csapattagoknak abban, hogy a problémalátásukat a megoldás keresés fókusza váltsa fel és megváltozzon az interakcióik minősége.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.05.09Munkaidő, pihenőidő – Dr. Takács Gábor Pannon Munkajogi Akadémia - Pannon Munkajogi Akadémia előadás-sorozatunkat, melyben kiváló és elismert szakmai előadók támogatásával ismerhetjük meg a munkajog különböző területeit, ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék ismereteiket bővíteni, gyakorlati megközelítésben szeretnék az alkalmazott jogi hátteret megismerniinfo button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Megérkeztek a friss adatok a magyar nyugdíjakról - 24 ezren 600 ezer forintnál is több nyugdíjat kapnak

2024 elején 49 ezer főnek folyósítottak nyugdíjat és egyéb ellátást külföldre - derül ki a KSH adataiból. Teljes cikk

Ezeken a helyszíneken fog ellenőrizni a NAV április végén

Április végén is az ország valamennyi vármegyéjében végez majd ellenőrzéseket az adóhatóság. Teljes cikk

Ellenőrizni fogják, hogy az orvosok és a szakdolgozók munkaidőben valóban jelen vannak-e

Legalább kétfős mobil ellenőri csoportok jelenhetnek meg a következő napoktól a magyar kórházakban, hogy ellenőrizzék, az orvosok és a... Teljes cikk