kapubanner for mobile
Megjelent: 7 éve

Hogyan lehet pénzt kivenni az online kaszinókból

Megütötte a főnyereményt, és eljött a játék legfelemelőbb pillanata, hogy kivegye a nyereményét. Elég könnyen ment a pénzbefizetés, tehát annak is viszonylag egyszerű folyamatnak kell lennie, hogy megkapja a kemény munkával szerzett pénzét, nem igaz?

online kaszinó-

Az online kaszino üzletág növekvő népszerűségével egyidejűleg mind az új játékosok, mind a régi motorosok fel fogják tenni a kérdést előbb-utóbb, hogy hogyan szerezhetik meg nyereményeiket.

Elméletileg nem nehéz pénzt kivenni az online kaszinókból. Azonban zavart és frusztrációt okozhat egyesek számára, amikor további teljesítendő lépésekbe futnak bele. Még az is előfordulhat bizonyos esetekben, hogy a kaszinó megpróbálja visszatartani a pénzét. Van néhány sarkalatos pont, amelynek betartásával a folyamat gördülékeny és fájdalommentes lehet. Sultés Szilvia, a kaszinóipar szakértője szintén alaposan körbejárta a témát. Íme, a tanácsai.

Az alapok

Bár minden kaszinóban más és más a tranzakciós folyamat, a pénzfelvétel alapvető folyamata mindenhol hasonló lesz. A kifizetési folyamat megkezdéséhez néhány egyszerű lépést kell követni:

 • Először is győződjön meg arról, hogy a kaszinó weboldalát közvetlenül a böngészőjén keresztül éri el, nem pedig e-mailen vagy harmadik fél linkjein keresztül.
 • Kaszinóprofilját nyissa meg a kezdőlapról.
 • Ezután meg kell keresnie fiókjában a pénztárca/kassza/cashier részt.
 • Kell lennie egy olyan kifizetés/lehívás/withdrawal gombnak, amely kattintható.
 • Itt kiválaszthatja a fizetési módot, és kitöltheti a szükséges adatokat, amennyiben még nincsenek elmentve a kaszinó rendszerében.
 • Válassza ki a kifizetés kívánt összegét.
 • Végül nyújtsa be a kérelmet.

Az utolsó lépés után kapnia kell a kéréséről egy megerősítő üzenetet - az értesítési beállításoktól függően ez lehet e-mailes megerősítés is. Ha követi a fenti lépéseket, akkor nem merülhet fel komolyabb probléma, de ha mégis bárhol elakad, vagy hibát észlel, forduljon a kaszinó ügyfélszolgálatához.

Mennyi a kifizetés átfutási ideje?

Bár számos pénzügyi tranzakció esetén már megszokhattuk az azonnali átfutást; ez a legtöbb online kaszinóra általában nem igaz. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ha a kifizetések nem is azonnaliak, általában néhány napon belül megérkeznek. Ez az egyes kaszinók banki korlátaitól és a választott fizetési módtól függ, de a normál átfutási idő 3-5 munkanap.

A várakozási idő kissé frusztráló lehet, de a hátterében egy kétlépcsős folyamat zajlik - először a kaszinó kérésére a fizetési szolgáltatóhoz, majd a szolgáltató banki folyamatához kerül a tranzakció. Ezt érdemes figyelembe venni, amikor magyarországi online kaszinóját keresi. Nem lesz nehéz dolga, mert a legjobb kaszinó és összehasonlító oldalak átláthatóak a tranzakciós időket illetően.

Gyakori problémák a lehívással

A legtöbb online kaszinó kifizetési problémája egyáltalán nem a kifizetési folyamatból ered. Valójában a legtöbb kifizetéssel kapcsolatos gond jóval az utolsó lépés előtt keletkezik. Ez nem csak a magyarokat érintő egyedi probléma, hanem egy, a világméretű szerencsejáték-felügyelet érintő kérdéskör.

Ellenőrizze az ÁSZF-et

A problémák először akkor jelentkezhetnek, ha a játékos a kaszinó feltételeit nem ellenőrzi alaposan a regisztráció során. A kaszinók általában maximalizálják a kifizetések összegét egy bizonyos időkereten belül. A kaszinók korlátozhatják az egy tranzakcióban teljesíthető, ill. a meghatározott időszakon belüli tranzakciók közötti összeget is.

Ezek a fontos részletek megtalálhatók a kaszinó weboldalán, és a pénzlehívás feldolgozása előtt kereszthivatkozással ellenőrizhetők. Itt fontos megjegyezni a befizetésekre vonatkozó limiteket, valamint a tranzakciós költségek mértékét magukra a fizetési módokra vonatkozóan is. 

Promóciók és bónuszok

Nem csak az általános apró betűs részt kell azonban ellenőriznie, de arra is fontos kitérni, hogy a játékosok számára sok zavart okoznak kifizetéskor a promóciók és a bónuszok is. Noha nagyszerű promóciós ajánlatok és bőséges bónuszok állnak rendelkezésre az új magyarországi játékosok számára, fontos, hogy tisztában legyen az ajánlatokkal.

A fogadási/megforgatási követelmény a leggyakoribb korlátozás, mégis zavarba ejtő fogalom mind az újoncok, mind a veterán játékosok számára. Képzeljük el, hogy 100 dolláros üdvözlő bónuszt kínálnak Önnek, 30-szoros fogadási feltétellel. Ez azt jelenti, hogy 30x100-at, azaz 3000 dollárt kell feltennie, mielőtt pénzt vehetne ki belőle. Előfordulhat, hogy a bónuszt a befizetésekkel is párosítania kell, ami egy csapásra megduplázza az összeget. Ügyeljen arra, hogy ellenőrizze a promóciók és bónuszok lejárati dátumait is.

Számlaellenőrzés

A kaszinófiók létrehozása után azonnal indíthat befizetéseket valódi pénzes fogadásokra. Emellett azonban minden jó hírű online kaszinó hivatalos dokumentumok benyújtását fogja kérni fiókja ellenőrzéséhez. Ez mind a saját, mind a többi játékos biztonságát szolgálja, azonban a folyamat néhány hétig is eltarthat.

Amíg fiókja nem kerül sikeresen ellenőrzésre, a kaszinó nem engedélyezi a számláról történő kifizetést. Ezért fontos, hogy ezeket a dokumentumokat a fiók létrehozása után a lehető leghamarabb feltöltse.

Az online kaszinókból való pénzfelvételnek nem kell frusztrálónak vagy időigényesnek lennie., Ha követi ezeket az egyszerű lépéseket, és kiismeri magát a finom részletekben, gond nélkül hozzájuthat nyereményeihez.

 • 2024.07.10GDPR A HR-BEN: ADATVÉDELEM A MUNKAHELYEN Programunkon gyakorlati oldalról tekintjük át a munkaviszonnyal összefüggésben leggyakrabban előforduló kérdéseket, tipikus buktatókat és lehetséges hibákat, melyek az elmúlt 6 év során a GDPR szabályozás létrejöttét követően felmerültek.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.05Business Beach Conference Az Ingatlan Regatta már 8 éve köti össze az ingatlanpiac legfontosabb szereplőit egy különleges sporteseménnyel. Az idei évtől kezdve, Litkey Farkassal közös szervezésben “új” eseményként csatlakozik hozzánk a Bankár Kupa.info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.09.26Best Practice Fórum - Roto A Fórum Célja: A Digitalizációs és Lean szemléletű folyamatfejlesztések sikeres vállalati megoldásainak, jó gyakorlatainak megosztása a fórum résztvevői között. info button Részletek ticket button Jegyek
 • 2024.10.02Tréning Kerekasztal Konferencia 2024. A 2024-es, őszi Tréning Kerekasztal Konferenciánk célja, hogy a résztvevők sokféle megközelítést kapjanak arról, a technológia hogyan épülhet be a tréningek világába.info button Részletek ticket button Jegyek
További cikkek
Potápi Árpád János: a vállalkozói mentorprogram gazdaságerősítő és közösségépítő

A Felvidéki Mentorprogram feladata, hogy fejlessze a vállalkozók kapcsolati és tapasztalati tőkéjét. Teljes cikk

Felmérés: a termékenységi kezelés és a családtervezés fontosabb pénzügyi cél a férfiaknak, mint a nőknek

A 25-34 évesek körében az Egyesült Államokban a férfiak 84%-a tervezi anyagilag a családalapítást. Teljes cikk

Feladja a leckét a vállalatoknak a CSRD

Bár a cégek többsége (63%-a) bizakodó azzal kapcsolatban, hogy felkészült lesz az EU kötelező vállalati fenntarthatósági jelentéstételről... Teljes cikk