Megjelent: 9 éve

Húszezer ajánlat várja az álláskeresőket

Mintegy 20 000 állásajánlat található a Jobinfo.hu oldalán, miután számos más meghatározó piaci szereplő után megállapodást kötött az Expressz.hu-val állásai szemlézésére.

Átlagosan újabb 5000 pozícióval bővült a legtöbb hazai online állásajánlatot egy helyen megjelenítő Jobinfo.hu adatbázisa. Az állásszemléző portál ugyanis megállapodást kötött az Expressz.hu-val, így a munkát keresők már mintegy 20 000 pozíció közül válogathatnak az oldalon.

"Az együttműködés igazi jelentőségét számunkra az ajánlatok színesedése jelenti, hiszen az Expressz.hu számos állást kínál a szakmunkások és fizikai munkások számára" - mondta el Kristók Balázs, a Jobinfo.hu vezetője.

"Nekünk az a legfontosabb, hogy az állás kategóriánkba feltöltött hirdetések minél több munkát kereső emberhez jussanak el, így növelve a munkaadók választási lehetőségeit is. Most, hogy hirdetéseink bekerültek a Jobinfo.hu adatbázisába, az Expressz.hu oldalán található állásajánlatokkal naponta újabb 15 000 egyedi látogatót érünk el" - tette hozzá Faur Tamás, az Expressz.hu hirdetési vezetője.

Az Expressz.hu csatlakozásával a Jobinfo.hu a legtöbb meghatározó piaci szereplő állásait szemlézi, hiszen többek között együttműködik a Profession.hu-val, a CV-Online-nal, a Topjob.hu-val, a Jobline-nal és a Workaniával is.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter