Megjelent: 9 éve

Ismét főállású angyalokat keres a Vodafone

A Vodafone Magyarország főállású angyalokat keres - olyan jelentkezőket, akik egy évig egy általuk választott fontos társadalmi cél érdekében egy non-profit szervezettel kívánnak dolgozni. A Vodafone versenyképes fizetést biztosít, hogy az angyalok minden energiájukat programjuk megvalósításának szentelhessék - olvasható a cég sajtóközleményében.

A Vodafone 2011-ben is főállású angyalokat keres. A program célja, hogy a kiválasztott angyalok a társadalom számára fontos ügyek megoldásán, felkarolásán dolgozzanak, és bebizonyítsák, hogy az egyéni gondolatoknak és tetteknek komoly súlya és szerepe van abban, hogy a körülöttünk lévő világot élhetőbbé és jobbá tegyük.

Idén negyedszer indul útjára a program, melynek jelentkezési határideje 2011. június 30. A kiírás és a jelentkezés részletes feltételei a Facebook-on találhatóak, s a közösségi oldal nyilvánossága előtt zajlik a kiválasztás is. Jelentkezni egy külön Facebook alkalmazás felvételével és 5 egyszerű kérdés megválaszolásával lehet, a pályázathoz pedig idén is blogot, fotót vagy videót kell csatolni.

2011-ben külön szekció is indul azok számára, akik még nem tudják, hogyan fogjanak bele egy civil szervezethez kapcsolódó projektbe, és hogyan népszerűsítsék programjukat. A győzelemhez akár az is elég lehet, ha a pályázati idő alatt minél több regisztrált rajongótól kap a jelentkező "lájkot". Fontos szabály azonban, hogy a leadott szavazatokat csak a Vodafone Felelősségvállalás oldal rajongóitól fogadja el az alapítvány. A legtöbbet "lájkolt" három, és a Vodafone Magyarország által kiválasztott hét pályázat gazdája vehet részt az állásinterjúkon, amely után a három legjobb teljesítményt nyújtó pályázóból válik főállású angyal. A pályázat nyerteseinek kihirdetésére, július 23-án kerül sor.

A tavalyi angyalok kreativitása és tettrekészsége nem ismert határt. Az egyik angyal városi közösségi kertek építésén munkálkodott, volt, aki a középiskolások önkéntes munkába való bevonását tűzte ki célul, míg a harmadik angyal fogyatékkal élőknek kínált munkát saját maga által tervezett design termékek legyártásával.

  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter