Megjelent: 8 éve

Már több mint félmillióan használják az OTP SZÉP kártyát

Több mint ötszörösére emelkedett az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyeinek száma 2012 januárja óta, így ma már minden kártyabirtokos kényelmesen használhatja fel a plasztiklapra kapott juttatásait – tájékoztatta a sajtót Kovács Antal, az OTP Bank NyRt. vezérigazgató-helyettese, az 500 000. OTP Széchenyi Pihenőkártya átadásának alkalmából rendezett tájékoztatón.

images

images

Átlépte az 500 000-et az OTP SZÉP kártya birtokosainak száma. A félmilliomodik plasztiklapot az OTP Bank vezérigazgató-helyettese, Kovács Antal adta át a Jabil Circuit Magyarország gazdasági igazgatójának.

Ezzel Magyarország legnagyobb pénzintézete teljesítette vállalását, amit 2011 júliusában tett, amikor Magyarországon elsőként bocsátották ki az elektronikus alapú béren kívüli juttatást. Akkor ugyanis azt ígérték, hogy egy olyan hatékonyan működő hálózatot fognak kiépíteni, ami képes több százezer kártyabirtokos kiszolgálására.

Az OTP Széchenyi Pihenőkártyás költések összege 2012 szeptemberéig meghaladta a 21 milliárd forintot, ami azt jelenti, hogy ezekről a kártyákról valósult meg az összes SZÉP kártyás vásárlás több mint 70 százaléka. A több mint félmillió kártyabirtokos mára megszokta az új béren kívüli juttatást, és rendszeresen használja azt az OTP 17 000 elfogadóhelyén.

Szatmáry Kristóf gazdaságszabályozásért felelős államtitkár a SZÉP Kártyáról szólva elmondta, hogy az eddigi adatok az előzetes várakozásokat is messzemenően meghaladó sikert igazolnak. A három nyári hónapban több mint 20 milliárd forintot költöttek a kártyákról a belföldi turizmushoz kapcsolódó szolgáltatások igénybevételére az emberek, az idei teljes eddigi költés pedig megközelíti a 26 milliárd forintot.
  • 2021.01.25HR Üzleti Vezető Mentoring és Workshop online program Inspirációt és támogatást nyújt HR vezetőknek és a jövő HR vezetőinek az üzleti vezetővé válásuk útján. Ajánlom minden olyan HR vezetőnek, aki szeretné a HR funkciót üzletközpontúbbá tenni, meghatározó hatással lenni üzletre, stratégiára, döntésekre, nagyobb bizalmat, hitelességet és befolyást szerezni a felsővezetésben. Részletek Jegyek
  • 2021.01.30Videokonferenciás 2 napos Scrum Master képzés A két napos intenzív, gyakorlat-orientált tréning szerepjátékokon és szimulációkon keresztül segít a résztvevőknek megérteni, hogyan alkalmazhatóak a legkülönbözőbb projektekben a Scrum alapelvei. Kitérünk arra is, hogy mikor érdemes használni a Scrumot, és mikor nem. Részletek Jegyek
  • 2021.02.04Stratégiai- és teljesítmény controlling A vezetők elmondása alapján a controlling gyakran utókalkuláció fókuszú, célja a pénzügyi számvitel kiszolgálása. Ez a kutatás is rávilágít arra, hogy kimutathatóan sikeresebbek azok a vállalatok, ahol a vezetők támaszkodhatnak a controller tevékenységére. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter