Megjelent: 5 éve

Robotpincérek a világ legnagyobb óceánjáróján

Több minden miatt különleges a világ legnagyobb óceánjárója, így például "bionikus bártól", ahol robot pincérek szolgálják fel az italokat - adja hírül a Népszabadság.

images

Először bocsátották vízre a világ legnagyobb óceánjáróját, a Harmony of the Seas (Tengerek Harmóniája) névre elkeresztelt hajómonstrumot a nyugat-franciaországi Saint-Nazaire kikötőben. Egyelőre csak teszteket végeznek rajta - tudósít a Wired.

A hajó tetején lesz egy 10 emeletes dupla csúszda, az alsóbb szinteken 10 élménymedence, egy óriási színházterem, 3D moziterem, meg egy külön vízalatti előadó a búvárshow-k számára.

Továbbá mászófallal, kosárlabdapályával, korcsolyapályával és játékteremmel, kaszinóval, továbbá fitneszteremmel, szaunával és diszkóval várja a vendágeket.

A "bionikus bárban" pedig robot pincérek szolgálják fel az italokat, a bármixer robotok pedig a zene ritmusára keverik a koktélokat - írja a Népszabadság.


Népszabadság
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
  • 2020.10.16XIII. LEAN FÓRUM - KONFERENCIA A Fórum fókuszai: Lean Vezetés - Lean coaching Ipar 4.0. és a Lean a gyakorlatban Lean Quality – Lean Six Sigma Lean Office - Folyamatfejlesztés Részletek Jegyek
  • 2020.10.22 HR folyamatok/HR kommunikáció/Változásmenedzsment A képzésen összefoglaljuk és rendszerbe helyezzük a HR folyamatokat, megismerkedünk a HR kommunikáció szerepével és témaköreivel, valamint megtudjuk, mit jelent a változásmenedzsment. Kiknek ajánljuk? A képzést azoknak ajánljuk, akik szeretnének fejleszteni a belső kommunikáción, illetve a változások menedzselését hatékonyabbá szeretnék tenni. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter