Megjelent: 8 éve

Új menedzsment csapattal erősít a FUNZINE Média

Tovább növeli piaci részesedését, és ehhez kibővíti menedzsmentjét a FUNZINE. A legfontosabb változások az újság tartalmi és üzleti moduljait is érintik: Huszti Gergely személyében új főszerkesztő csatlakozott a csapathoz, míg Hajnal Csilla értékesítési vezetőként járul hozzá a magazin új portfóliójának bevezetéséhez és további piaci növekedéséhez.

December elsejétől Hajnal Csilla a FUNZINE új értékesítési vezetője, akinek a feladata a sales csapat szakmai vezetése, a sales stratégia kialakítása illetve az ügyfélkör további bővítése lesz. A szakember 2004-től a Népszabadság Zrt-nél dolgozott értékesítési csoportvezetőként, ezt megelőzően pedig a Pesti Est key account managere volt. "

Huszti Gergely az elmúlt hat évben az Ulpius-Ház Könyvkiadónak volt a főszerkesztője illetve irodalmi vezetője, ezt megelőzően a Magvető és Athenaeum könyvkiadóknál volt szerkesztő és nemzetközi kapcsolattartó. Az általa bevezetett tartalmi újításokkal, a FUNZINE még inkább magazinosabb megjelenésével, a számos egyedi tartalommal, illetve a kínált programok szélesebb körű tematizálásával már egy hónapja találkozhatnak a FUNZINE olvasók.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter