Megjelent: 7 éve

A SáGa gondoskodva bocsát el 360 embert

A vágóhíd bezárása miatt 360 munkavállalójától válik meg a SáGa. Teszi ezt a gondoskodó elbocsátás jegyében, írja a Vas Népe.

A vágóhíd április végén áll le, addig is az elbocsátandó dolgozók számára elhelyezkedést segítő tájékoztatókat, oktatásokat és tréningeket szerveznek.

A cég a törvényes kereteken felül többletjuttatást nyújt az elbocsátott dolgozóknak: 25 és 29 év közötti munkaviszony esetén plusz egy hónap, 30 év vagy annál hosszabb munkaviszony esetén pedig plusz két havi végkielégítést fizetnek.

Kifizetik továbbá az idén esedékessé váló hűségjutalmakat, garantálják a vállalati lakáskölcsön változatlan feltételekkel történő visszafizetését, eltekintenek a tanulmányi szerződéses kötelezettségek teljesítésétől, továbbá lehetővé teszik, hogy az elbocsátottak az év végéig dolgozói értékesítésen vásárolhassanak.

A távozó dolgozók számára szociális alapot hoztak létre, amelyből - a szociális bizottság döntése alapján - a nehéz anyagi körülmények között élők egyszeri anyagi támogatást kaphatnak. Az érintett dolgozók fele igényelte is a támogatást.

Vas Népe
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter