kapubanner for mobile
Megjelent: 2 éve

Ekkora bevétele volt a magyar standuposoknak

A magyar humoristák közül Bödőcs Tibor cége magasan a legnyereségesebb.

A Forbes annak járt utána, hogy mekkora bevételt termelnek a magyar standuposok cégei. A lista élén Bödőcs Tibor áll: feleségével közösen vezetett cége, az előadó-művészet főtevékenységére bejelentett Burfa Kft. 2021-ben 118 millió forintos árbevétellel és 98 milliós eredménnyel zárt.  A humorista nem vagy csak minimális osztalékot vesz fel és a cég eredménykimutatása alapján fizetését sem innen szerzi.

Kőhalmi Zoltán előadó-művészettel foglalkozó cége, a Kőhalmi és Kőhalmi Kft. évek óta stabilan hozza a harmincmillió forintos bevételeket. A humorista a tavalyi és az idei adózott eredményt is osztalékként vette ki. 

Aranyosi Péter Art-Peba nevű, televízióműsor összeállításával, szolgáltatásával foglalkozó cége tavaly 21 milliós árbevétellel és 16 milliós eredménnyel, tavalyelőtt pedig tíz- és hatmillió forinttal zárt. Szintén Aranyosihoz tarozik a Dumaart, mely tavaly 24 milliós árbevételével 17 milliós profitot temelt. A két cég össznyeresége 2021-ben 33 millió forint volt, ezzel Aranyosi meg is előzi Kőhalmi Zoltánt. 

Kiss Ádám vállalkozása, a Kiss Creative Kft. a 2010-es évek elején még csak pármilliós profitot termelt, majd a járvány első évében 16 milliós mínuszban zárt, de a tavalyi évet már 22 millió forinttal zárta. 

Dombóvári István Never2late Consulting nevű cégének árbevétele  2021-re 24 millió forintról 12-re csökkent, nyeresége kilencről kétmillió forintra csökkent.

Ami a tengerentúli komikusok bevételeit illeti, a Forbes legutolsó 2019-es listája szerint Kevin Hart áll az első helyen, aki egy év alatt 59 millió dollárt keresett, a második helyen Jerry Seinfeld állt 41 milliós bevételével, Jim Gaffigan pedig 30 millió dollárral fért fel a dobogóra. 

 

Forbes

 

  • 2024.03.21recruiTECH 2024 A recruiTECH elsősorban HR vezetőknek, toborzóknak, toborzási vezetőknek, employer branding specialistáknak és learning & development szakembereknek szól, akik napi szinten küzdenek a toborzási céljaikért a munkaerőpiacon, akik keresik az új megoldásokat, melyek segítségével hatékonyabbá tehetik vállalatuk tevékenységét.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.26Műegyetemi Állásbörze A Műegyetemi Állásbörze Budapest legnagyobb és legrangosabb álláskereső rendezvénye. 1995 óta képez hidat a munkaadók és potenciális munkavállalóik között. Rendezvényről rendezvényre több újítással, színesebb programokkal, felméréssel és számos csatornával is találkozhatnak az érdeklődők.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.03.27Átfogó projektmenedzsment képzés IPMA és PMI alapokon Klasszikus projektmenedzsment képzés - átfogó, gyakorlati program, egyéni mentorálással.info button Részletek ticket button Jegyek
  • 2024.04.04Six Sigma Black Belt képzés 9 napos gyakorlatorientált, intenzív képzési program, amely készségszintre fejleszti a résztvevőket a 6 Sigma ismeretek elsajátításában, alapoktól a Green Belt ismereteken át magas szintű hatékonyságjavító projektek megvalósításáig. info button Részletek ticket button Jegyek