Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Első kézből a törvényi változásokról - Másodszor kerül megrendezésre a Sodexho Akadémia

A mai napon kerül megrendezésre a béren kívüli juttatások témakörével foglalkozó Sodexho Akadémia rendezvénysorozat második eseménye, melynek aktualitását a folyamatban lévő törvényi változások adják. A gyakorlatorientált rendezvénysorozat a HR-esek és a juttatások témakörével foglalkozó kollégák első számú információforrásává és tanácsadó fórumává kíván válni.

images

images

A Sodexho Pass Hungária Kft. a mai napon immár második alkalommal rendezi meg Sodexho Akadémia nevű rendezvényét, melynek célja, hogy a HR-esek és a béren kívüli juttatásokkal foglalkozó kollégák első kézből, idejében értesüljenek a számukra fontos információkról. A rendezvénysorozat az aktualitások ismertetése mellett, gyakorlatorientált formában mutatja be a vállalatok által igénybe vehető megoldásokat, valamint lehetőséget biztosít a szakmai eszmecserére is.

A hagyományteremtő céllal indított rendezvénysorozat második eseményének aktualitását a béren kívüli juttatásokhoz kapcsolódó törvényi változások adják, melyekről Karácsony Imréné, a Pénzgyüminisztérium Szakállamtitkára számol be a mai rendezvény keretében. E mellett bemutatásra kerül két tanulmány; a Sodexho Pass Kft. Cafeteria kutatásának, valamint a HR Portal médiatámogatásával, a DGS Global Research által megvalósított Országos HR Benchmark Felmérés 2006 eredménye is. A jelenlévők ezeken kívül konkrét vállalati példákon keresztül ismerkedhetnek meg a béren kívüli juttatások rendszerének bevezetésével és működtetésével, és lehetőségük van csatlakozni a Cafeteria rendszer aktuális kérdéseit, problémáit megvitató panelbeszélgetéshez.

"Az első Sodexho Akadémia esemény után érkezett visszajelzések azt bizonyították, hogy sikerült olyan rendezvénysorozatot útjára indítanunk, amely - amellett, hogy egyedülálló ezen a területen - rendkívüli hasznossággal bír a célközönség szemében is" - mondta Bessenyey Bálint, a Sodexho Pass Hungária Kft. ügyvezető igazgatója. "A Sodexho Pass Hungária Kft., a béren kívüli juttatások szakértőjeként definiálja magát, és ezért fontosnak tartja, hogy ebből a szakértelemből másoknak is átadjon, hiszen a partnereinkkel való jövőbeli együttműködés csakis így lehet sikeres."

A Sodexho Akadémia első rendezvényére 2006. május 30-án került sor, melynek fő témája a Cafeteria a gyakorlatban volt. A résztvevők pozitív visszajelzéseire alapozva a Sodexho Pass Hungária Kft. a Sodexho Akadémia további folytatását, és az alkalmak rendszeressé tételét tervezi a jövőben.
Follow hrportal_hu on Twitter