Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 6 éve

Trendek a fehérgalléros munkatársak kölcsönzésében

Fehérgalléros munkaerő kölcsönzésével foglalkozó céget vásárolt fel a Job Kft. - jelentette be Hadi László, a munkapiaci szolgáltatásokkal foglalkozó cég ügyvezető igazgatója, aki az új trendekről is beszámolt.

images

NEXON OUTSOURCE szolgáltatás

Garantált minőség, teljes körű felelősség.
Bízza ránk bérszámfejtését és HR-adminisztrációját! Legyen a feladat és a felelősség is a miénk! Szakértő munka-társaink 60 ezer munkavállaló bérszám-fejtését végzik. Kiegészítésként ajánljuk:

- korszerű munkaidő- és HR-szoftver felhőszolgáltatásban


- elektronikus bérjegyzék

- teljes körű cafeteria adminisztráció


További információ:

images

A több mint 15 éve működő Contrag felvásárlásával bővül a Job Kft. által kölcsönzött, magasan képzett munkatársak száma, különösen a banki szférában erősödik a cég jelenléte - olvasható sajtóközleményükben.

A fehérgalléros munkatársak kölcsönzésével kapcsolatban több fontos trendet látunk - emeli ki Hadi László. Az ügyvezető szerint "a magasan kvalifikált, szakképzett szellemi munkát igénylő munkakörök esetében egyes iparágakban a kölcsönzéssel párhuzamosan az outsourcing is kezd előtérbe kerülni. A munkaadókat elsősorban a munka eredményessége érdekli, ezért fogalmaznak meg eredmény kötelezettséget a szolgáltató felé. Világosan látszik, a HR szolgáltatások területén a megbízó és a szolgáltató közötti hagyományos viszony átalakul" - mondta el az ügyvezető.

Follow hrportal_hu on Twitter