Megjelent: 5 éve

A Bérügyvitel Bajnoka címért szállnak ringbe a bérszámfejtők

A harmadik alkalommal meghirdetett verseny az adótudatosság növelését és az önkéntes jogkövetés megszilárdítását is célozza. A bajnokságra április 15-ig lehet jelentkezni. A hazai humánügyvitel piacvezető szolgáltatója, a NEXON harmadik alkalommal rendezi meg az Országos Bérügyviteli Bajnokságot.

A bajnokság szakmai támogatója a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a Budapesti Gazdasági Főiskola (BGF) és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK).

A bérügyviteli munkatársak lelkiismeretes és szakszerű munkája nélkül nincs sikeres vállalat. A havonta születő adó- és munkaügyi jogszabályváltozásokhoz azonnal alkalmazkodniuk kell, miközben a számfejtésben és a kötelező hatósági adatszolgáltatásokban elkövetett tévedésekért esetenként akár sok millió forintos büntetést róhatnak ki munkaadójukra. A munkabérek kifizetésének pedig akár egyetlen napos csúszása képes címlapokra repíteni egy céget.

Az ötfordulós, bruttó 2 millió forint összdíjazású versenyre – munkaviszonytól, munkatapasztalattól függetlenül – bárki benevezhet. A szervezők várják a felsőoktatásban tanulók jelentkezését is.
Az MKIK oklevéllel ismeri el a bajnokság első tíz helyezettjének teljesítményét, elősegítve szakmai karrierjüket. A hallgatói jogviszonyban álló azon résztvevők számára - akik bekerülnek a 30 legjobb teljesítményt nyújtó versenyzői körbe – a NEXON ösztöndíjat, továbbá gyakornoki munkahelyet ajánl fel.

Az Országos Bérügyviteli Bajnokság lehetőséget biztosít arra, hogy a bérügyviteli munkatársak a jelenleginél jóval nagyobb elismerést vívjanak ki maguknak és az elmúlt 15-20 évben alaposan átalakult, de nem kellően megbecsült szakmának.

További információ:
Héray Katalin, NEXON

heray.katalin@nexon.hu
+36-1-465-5100
www.obb.hu
www.nexon.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter