Megjelent: 13 éve

A jövő fiatal vállalkozóját keresi a Dreher

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2007-ben immár második alkalommal hirdeti meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot a gazdasági szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók számára. A pályázat nyertese 3 millió forintot és 6 hónapra szóló szakmai tanácsadást nyer, hogy megvalósíthassa álmai vállalkozását!

images

A Dreher Sörgyárak Zrt. társadalmi szerepvállalásában jelentős szerepet tölt be a tehetséges, gondolkodó, jövőjüket átgondoltan, kitartóan építő diákok segítése. A vállalat innovatív társadalmi felelősségvállalási programjával a vállalkozásbarát szemléletmód kialakulását kívánja ösztönözni.

A Dreher Sörgyárak Zrt. által megalapított "A jövő fiatal vállalkozója" díj célja, hogy a tehetséges, kreatív, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a gazdasági felsőoktatásban résztvevő diákok vállalkozási készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket.

"Az ország egész területéről várjuk a főiskolások és egyetemisták jelentkezését "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatunkra, hogy vállalkozási ötletük üzleti tervét összeállítva és bemutatva megvalósulhasson álmaik vállalkozása" - mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Az idei pályázaton - a tavalyihoz hasonlóan - a bíráló bizottság döntésének megfelelően összesen 5 millió forint kerül majd szétosztásra a nyertesek között, az alábbiak szerint:

1. helyezett: 3 millió forint
2. helyezett: 1 millió forint
3. helyezett: 1 millió forint

A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet tervezett vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

A pályázati regisztrációs határidő: 2007. október 25.
További információk a pályázatról és részletes pályázati kiírás: www.vallalkozzmost.hu
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter