Megjelent: 12 éve

A jövő fiatal vállalkozóját keresi a Dreher

A Dreher Sörgyárak Zrt. 2007-ben immár második alkalommal hirdeti meg "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatot a gazdasági szakirányú egyetemi és főiskolai hallgatók számára. A pályázat nyertese 3 millió forintot és 6 hónapra szóló szakmai tanácsadást nyer, hogy megvalósíthassa álmai vállalkozását!

images

A Dreher Sörgyárak Zrt. társadalmi szerepvállalásában jelentős szerepet tölt be a tehetséges, gondolkodó, jövőjüket átgondoltan, kitartóan építő diákok segítése. A vállalat innovatív társadalmi felelősségvállalási programjával a vállalkozásbarát szemléletmód kialakulását kívánja ösztönözni.

A Dreher Sörgyárak Zrt. által megalapított "A jövő fiatal vállalkozója" díj célja, hogy a tehetséges, kreatív, innovatív gondolkodású fiatalok számára lehetőséget biztosítson ötleteik megvalósításához, fejlessze a gazdasági felsőoktatásban résztvevő diákok vállalkozási készségeit, bővítse a vállalkozások létrehozásához és működtetéséhez kapcsolódó ismereteiket.

"Az ország egész területéről várjuk a főiskolások és egyetemisták jelentkezését "A jövő fiatal vállalkozója" pályázatunkra, hogy vállalkozási ötletük üzleti tervét összeállítva és bemutatva megvalósulhasson álmaik vállalkozása" - mondta Agócs Mónika a Dreher Sörgyárak Zrt. vállalati kapcsolatok vezetője.

Az idei pályázaton - a tavalyihoz hasonlóan - a bíráló bizottság döntésének megfelelően összesen 5 millió forint kerül majd szétosztásra a nyertesek között, az alábbiak szerint:

1. helyezett: 3 millió forint
2. helyezett: 1 millió forint
3. helyezett: 1 millió forint

A nyertesek a pénzösszeggel együtt 6 havi szakmai tanácsadást is nyernek, amelyet tervezett vállalkozásuk megalapítása és elindítása során tudnak igénybe venni.

A pályázati regisztrációs határidő: 2007. október 25.
További információk a pályázatról és részletes pályázati kiírás: www.vallalkozzmost.hu
  • 2019.12.18CAFETERIA 2020. Előadók: Fata László, cafeteria szakértő, Cafeteria Trend Kopányiné Mészáros Edda, tájékoztatási kiemelt szakreferens, NAV Nádudvari Éva, senior szolgáltatás manager, NEXON Marusinecz Tamás, vezérigazgató, Allianz Foglalkoztatói Nyugdíjszolgáltató Zrt. Részletek Jegyek
  • 2020.01.18 ICF akkreditált Jungiánus coach féléves továbbképzés Magyarországon először a nemzetközileg sikeres Jungian Coaching School továbbképzése, ami ICF krediteket ad, 2020 januártól júiusig, havonta egy hétvégén. Részletek Jegyek
  • 2020.01.22Változásmenedzsment képzés Cél a szervezet változáskezelési képességének fejlesztése. A változási folyamat és a változás összetevőinek a megértése. Az egyének változáskezelési képességének fejlesztése konkrét gyakorlatokon keresztül. A változási programok kritikus sikertényezőinek megismerése. Részletek Jegyek
  • 2020.02.20Készülj fel a 2020-as Munka törvénykönyve változására! Hogyan kell előkészíteni munkajogi szempontból a felmondást? Hogyan működhet jogszerűen az elektronikus munkaidő nyilvántartás? Milyen változások várhatók a Munka törvénykönyvében, az elfogadott uniós irányelvek tükrében? Milyen tanulságok vonhatók le a legújabb munkaügyi bírói gyakorlatból? Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter