Megjelent: 9 éve

Az IEDC idén ösztöndíjjal támogatja a magyar menedzsereket

Az IECD, Közép-Kelet-Európa első menedzsment iskolája ösztöndíjjal támogatja a magyar menedzsereket is. A program célja a gazdasági fejlődés elősegítése és a vezetőképzés támogatása. A nyertes pályázóknak az iskola lehetőséget biztosít arra, hogy a tandíj feléért vehessék igénybe az IECD nemzetközi MBA képzéseit.

Az IEDC Bled School of Management, Közép-Kelet-Európa első menedzserképző intézete idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Az iskola a gazdasági fejlődés előmozdítása és a vezetőképzés támogatása céljából hozta létre a „25 év – 25 ország – 25 ösztöndíj” elnevezésű programját, melynek keretében a nyertes pályázók a fizetendő tandíj feléért vehetik igénybe az IEDC nemzetközi MBA és egyéb szintű képzéseit a 2011-2012 tanévben. A pályázatra Magyarországból is számítanak jelentkezőkre.

Az 1986-ban alapított IEDC az eltelt évek alatt nemzetközileg is elismert menedzserképző központtá fejlődött. A szlovén főváros melletti Bledben található intézet tagozatain huszonöt év alatt több mint 53 ezer diák, köztük 220 magyar szakember végzett. A pályázók nagy része külföldről érkező felsővezető, így a képzésben részt vevőknek lehetőségük nyílik szorosabb nemzetközi kapcsolatokat kialakítani.

„Az IEDC Közép-Kelet Európa egyik irányadó egyeteme, ahol hozzáértő és etikailag felelős vezetőket képzünk” – nyilatkozta az intézmény vezetője, Danica Purg, akit 2010-ben a Nemzetközi Üzleti Akadémia (Academy of International Business) az Év Dékánja címmel jutalmazott. Az IEDC a menedzserképzésben bevezetett újításaiért többszörös elismerésben részesült. A tananyagban a művészeteken, a zenén, a filozófián és a sporton kívül kiemelt szerepet kapnak az etikus gazdasági vezetés és a társadalmi felelősségvállalás kérdései is. Az iskola Művészet és Vezetés (Art and Leadership) programja az egyik első ilyen típusú képzés a világon.

A gyakorlatorientált, kis létszámú csoportokban folyó angol nyelvű képzéseket nemzetközileg elismert professzorok vezetik. Az egyéni és csoportos projektmunkára épülő menedzserképzés tananyagában olyan témák is helyet kapnak, mint például a közösségi média szerepe az üzleti szférában dolgozó nők számára. A nyugat-európai menedzserképzéssel szemben az IEDC előnye a földrajzi közelség, a versenyképes tudásra és egyedi látásmódra épülő oktatási rendszer, illetve az elérhető tandíj.
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter