Megjelent: 2 éve

Állás- és tanfolyambörzék ma!

Nagyüzem lesz ma karrierrendezvények terén. Az Óbudai Egyetemen (korábban Budapesti Műszaki Főiskolának hívták) állásbörzét tartanak elsősorban műszaki frissdiplomásoknak. Este rendezik tapasztalt szakembereknek a World MBA Tour elnevezésű tanfolyambörzét. Míg a Kálvária téren a németországi munkát megcélzó szakmunkásokat várják a német munkaügyi hivatal képviselői személyes elbeszélgetésre.

Szakácsokat, recepciósokat Németországba


Utolsó állomásához érzkezik az Info-tour nevet viselő rendezvény. A német állami munkaügyi hivatal szakemberei járják március 7-e óta az országot és keresik a magyar szakmunkásokat vendéglátóipari munkára elsősorban felszolgálói, szakács, szállodai recepciós munkára. Az Állami Foglalkoztatási Szolgálat VIII. kerületi, Kálvária téri központjában zajlik a mai toborzás. Bővebb információ az afsz.hu oldalon az Info-tour linkre kattintva szerezhető.


MBA-börze a vezető üzleti iskolákkal


Vezetőket vagy menedzseri ambíciókkal rendelkezőket céloz meg egy ma esti, szintén budapesti karrierrendezvény, amely a World MBA Tour néven fut. A világ vezeti üzleti iskoláinak képviselői járják a világot, hogy új hallgatókat toborozzanak ősszel induló MBA programjaikra. (Az MBA a Master of Business Administration rövidítése, elismert menedzserdiplomának számít) Az ingyenes részvételhez a topmba.com oldalon lehet regisztrálni. Körülbelül 15 business school lesz a kiállítók között. A 17 órakor kezdődő rendezvényt az Erzsébet körúti Grand Hotel Royalban tartják.


2010. március 17.

  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter