Bosch 
Megjelent: 1 éve

Ezren dolgoznak a Bosch budapesti fejlesztőközpontjában

Megkezdte a munkát az ezredik mérnök a Bosch budapesti fejlesztőközpontjában, ahol folyamatosan nő a szakemberek száma: csak az utóbbi két évben több mint 300 mérnököt vettek fel – írja a Világgazdaság.


Oliver Schatz, a ROBERT BOSCH Kft. műszaki területekért felelős elnöke elmondta, hogy a fejlesztőközpont bővítésének első üteme tavaly készült el és 2015-re elkészül a második ütem is.


„A Bosch Magyarországon nemcsak az autóiparhoz kapcsolódó gyártásban, hanem a kutatás-fejlesztésben is élen jár: gyakorlatilag minden 9. magyarországi Bosch-munkavállaló a k+f területen dolgozó, felsőfokú végzettséggel rendelkező műszaki szakember” – hívta fel a figyelmet Javier González Pareja, a magyarországi Bosch csoport vezetője. A Bosch sokféle módon segíti a műszaki felsőoktatás hallgatót a gyakorlati tudás megszerzésében. A különböző ösztöndíj- és támogatási programokkal, versenyekkel az a vállalat célja, hogy megtalálja a legjobb szakembereket a legjobb pozíciókba.


2014. május 12.

  • 2020.03.207 Skills for Assertiveness_Egy napos nyelvi tréning A tréning nap 100%-ban gyakorlati feladatokra és a tapasztalati tanulásra épül. Egyedülálló alkalom, hogy az idegen nyelvi tudást felszínre hozzuk, gyakoroljuk, hasznos panel kifejezéseket rögzítsünk a folyékony és magabiztos megszólaláshoz Részletek Jegyek
  • 2020.03.31Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter