Megjelent: 1 éve

Gyakornokokat keres a budapesti repülőtér

Idén is várja a gyakornokokat a Budapest Airport. A Runway (magyarul Felszállópálya) elnevezésű gyakornoki program határozott idejű munkaszerződést és jövedelmet is kínál a sikeresen pályázóknak. A vállalat célja, hogy a tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatóknak már a diploma megszerzése előtt lehetőségük legyen munkatapasztalatot gyűjteni a budapesti repülőtéren.

images


A programba azok a nappali tagozatos hallgatók jelentkezhetnek, akik még diploma előtt állnak, de már jól körülírható elképzeléseik vannak a karrierjüket illetően. A Budapest Airport célja ezeknek a tehetségeknek a felkarolása és hogy a valós életben használható, gyakorlati tapasztalatot biztosítson a számukra még mielőtt kikerülnének a munkaerőpiacra. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaság ezúttal 10 különböző szakterületen kínál gyakornoki pozíciót.


A gyakornoki programra még közel két hétig lehet jelentkezni. A sikeres felvételt követően 2014. augusztus 1-től kezdődik a munka, egészen jövő év március 31-ig. A nyolc hónapos időszakra a Budapest Airport munkaszerződést és jövedelmet is biztosít.


A jelentkezés feltételeiről és a megpályázható pozíciókról részletesen erre a linkre kattintva lehet olvasni.


2014. június 11.

  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter