Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 7 hónapja

Gyakornokokat keres a budapesti repülőtér

Idén is várja a gyakornokokat a Budapest Airport. A Runway (magyarul Felszállópálya) elnevezésű gyakornoki program határozott idejű munkaszerződést és jövedelmet is kínál a sikeresen pályázóknak. A vállalat célja, hogy a tehetséges főiskolai és egyetemi hallgatóknak már a diploma megszerzése előtt lehetőségük legyen munkatapasztalatot gyűjteni a budapesti repülőtéren.

images


A programba azok a nappali tagozatos hallgatók jelentkezhetnek, akik még diploma előtt állnak, de már jól körülírható elképzeléseik vannak a karrierjüket illetően. A Budapest Airport célja ezeknek a tehetségeknek a felkarolása és hogy a valós életben használható, gyakorlati tapasztalatot biztosítson a számukra még mielőtt kikerülnének a munkaerőpiacra. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret üzemeltető társaság ezúttal 10 különböző szakterületen kínál gyakornoki pozíciót.


A gyakornoki programra még közel két hétig lehet jelentkezni. A sikeres felvételt követően 2014. augusztus 1-től kezdődik a munka, egészen jövő év március 31-ig. A nyolc hónapos időszakra a Budapest Airport munkaszerződést és jövedelmet is biztosít.


A jelentkezés feltételeiről és a megpályázható pozíciókról részletesen erre a linkre kattintva lehet olvasni.


2014. június 11.

Follow hrportal_hu on Twitter