Megjelent: 11 éve

Új stratéga a Develornál

A hazai és regionális piacvezető teljesítmény-menedzsment tanácsadó vállalatához jelentős (felső)vezetői tapasztalatokkal rendelkező új stratégiai tanácsadó érkezett, áll a lapunknak eljuttatott közleményben.

Molnár Imre 2009. június 1-jétől hivatalosan is a Develor csapatához igazol.

Molnár már több hónapja külső tanácsadóként dolgozik a cég új tanácsadási szolgáltatásának kifejlesztésén, amivel a vállalatok az értékesítési stratégiájukat, valamint az ehhez kapcsolódó CRM (Customer Relationship Management - ügyfélkapcsolat kezelés) bevezetéseket tehetik sikeresebbé.

A cég vezetése mostantól a Develor átfogó megújulásában, szakmai és üzleti irányváltásának levezénylésében számít rá. Feladatai közé tartozik a hosszú távú célokhoz igazított stratégia kialakításának támogatása, beleértve a termékportfolió megújítását, a szervezeti és működési folyamatok újragondolását, és a cég piaci újrapozícionálását, áll a cég sajtóanyagában.

A Veluxnál, majd a Graphisoftnál eltöltött összesen hét évnyi kereskedelmi és termékfejlesztési, valamint a Hewlett-Packardnál szerzett újabb hét év vezérigazgató-helyettesi tapasztalataira épít a Develor.

"A hosszú távú jövőképünk, megfogalmazott stratégiai céljaink elérésében egy olyan elmélyült, stratégiai gondolkodású szakemberrel fogunk együtt dolgozni, aki mind az általa képviselt értékekben, mind elméleti és gyakorlati tudásában biztosítja a Develor számára a sikeres továbblépést." - értékelte őt Pozvai Zsolt vezérigazgató.
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter