Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 13 éve

Mit ér ma a nő, ha vezető?

A XXI. század által támasztott kihívások miatt bizonyos vezetői kompetenciák felértékelődtek: az érzelmi intelligencia tudatos alkalmazása, a kiváló szervezőkészség és a tudásmegosztásra való nyitottság ma már kulcskompetenciának számítanak. E területeken a nők bár erősebbnek bizonyulnak férfi társaiknál, ahhoz hogy nőiségüket bátran vállalják vezetői munkájukban és ezáltal saját maguk és szervezetük sikerességét javítsák, ezen kompetenciákat tudatosítani és megerősíteni szükséges.

A vezetői munkában az önismeret, a hitelesség és a tudatosság a legfontosabb kérdéskörök, nőknél mindezek kiegészülnek azokkal a dilemmákkal, hogy sérül-e a magánéletem, családom, ha fontos számomra a karrier, illetve hogyan állhatok helyt egyszerre több területen?

Az E-motion Tréning és Tanácsadó Iroda - túllépve a közhelyeken - olyan kizárólag női közép és felső vezetőknek szóló programcsomagot állított össze, mely során a női vezetői munkából fakadó dilemmákat és kérdéseket több szempontból vizsgálja meg. A készségfejlesztői nézőpont kiegészül kommunikációs szakértő visszajelzéseivel, pszichológus által adott, kutatási tapasztalatokra épülő konzultációval valamint stílustanácsadással. Az exkluzív tréningcsomag vezetői coaching sorozattal zárul.

További információ:
e-motion@nextra.hu
787-7472
Follow hrportal_hu on Twitter