Megjelent: 4 éve

Nagyszülőket felveszünk!

Egy ausztrál család a helyi újságban hirdetett "állást" lelkes idősebb jelentkezőknek, akik szívesen lépnének nagyszülői szerepbe, írja a Huffington Post.

images

A feltétel, hogy szeressenek kisgyerekekkel időt tölteni, piknikezni, társasjátékozni stb. A szülők nem bébiszittert keresnek, hanem önkéntes nagyszülőket, mert mint elmondták a helyi lapnak, gyerekeik túl keveset vannak idősebb emberek társaságában, amely élményből nem szeretnék, ha a gyerekek kimaradnának. Elsősorban olyan idős(eke)t keresnek, aki kétnyelvű, illetve lelkesedik a repülésért, amely iránt a legidősebb fiú is.

A három gyermek életkora hat hónap és tinédzser kor között mozog. A család interjúztatja a jelölteket és remélik, hogy hamar megtalálják az ideális pótnagyszülőket.

Huffington Post
  • 2020.09.24Adókonferencia Jöjjön el a SALDO Adókonferenciájára és ismerje meg az új TB törvény szabályait, valamint a külföldi partnereivel kötött szerződések ÁFA előírásait! Szerezzen biztos tudást, kreditpontokat, tájékozódjon szakértőinktől. Országosan 7 helyszínen várjuk. Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter