Megjelent: 2 éve

Népszerű a börtön a munkát keresők között

Sikeres a BVOP toborzó kampánya, hatezren jelentkeztek. Körlet és biztonsági felügyelőket, börtönorvost és szakpszichológust is keresnek.

Több börtönben is hiány van fegyőrökből, az egyik álláshirdetési oldalon három intézmény is keres többek között börtönőröket - több üres pozíció is van, tapasztalat és nyelvtudás sem feltétel. Márianosztrán börtönorvost és pszichológust is felvesznek, magas fizetésért - írja a Világgazdaság.

Bruttó 230 ezres kezdőfizetésért keresnek körlet és biztonsági felügyelőt a Márianosztrai Fegyház és Börtönbe. A főbb feladatok közé tartozik a fogvatartottak őrzése, felügyelete, ellenőrzése, kísérése, munkáltatásának biztosítása. A hirdetésben közöltek szerint elvárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, érettségi bizonyítvány, betöltött 18. életév.

A munkarend hivatali nyolcórás, vagy váltásos 12,5 órás lehet. A börtön a törvény szerinti illetmény mellé cafetériát, utazási költségtérítést, vagy esetleg szolgálati lakást is biztosít. Tapasztalat, vagy nyelvtudás sem szükséges.

Szintén Márianosztrára keresnek börtönorvost, osztályvezetői szakorvosi beosztásba. A feladatok közé tartozik a hivatásos személyi állomány és a fogvatartottak foglalkozás-egészségügyi vizsgálata, az egészségügyi osztály vezetése. Elvárás a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, Emellett szükség van érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmassági vizsgálatra, nyilvánvalóan kell orvosi diploma, vagy szakképesítés. Mindezért cserébe 541 ezer forintos havi bért, cafetériát, utazási költségtérítést, szükség szerint szolgálati lakást kínálnak. A munkarend hivatali nyolcórás.

Szakpszichológusi beosztásba is keresnek embert a márianosztrai börtönbe. A feladat a fogvatartottak és a személyi állomány pszichológiai időszakos vizsgálata, meghallgatása, iratanyagok kezelése. Az elvárások között van a magyar állampolgárság, kifogástalan életvitel, állandó belföldi lakhely, büntetlen előélet, érvényes egészségügyi, pszichikai, fizikai alkalmasság, diploma és szakvégzettség (klinikai szakpszichológiai), betöltött 18. életév. A bért itt nem jelölték meg, csak annyit írtak, hogy a törvény szerinti járandóságot fogja kapni az alkalmazott. A cafeteria, utazási költségtérítés és a szolgálati lakás lehetősége itt is alap.

Biztonsági és körlet felügyelői állást hirdet a Szegedi Fegyház és Börtön folyamatos váltásos munkarendbe, 1 év próbaidővel. A felvételhez érettségi bizonyítvány, valamint fizikai, egészségügyi, pszichikai alkalmasság, kifogástalan életvitel szükséges. Itt is minimum bruttó 230 ezres fizetést kínálnak, plusz éjszakai és nyelvvizsga pótlék, cafetéria, utazási költségtérítés, és albérleti hozzájárulást is fizetnek.

"Legyél Te is hivatásos és csatlakozz a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézet csapatához!" - ezzel a szöveggel keresnek börtönőröket a budapesti BV. intézetbe. Ide olyanok jelentkezését várják, akik elmúltak 18 évesek, de legalább 10 évre vannak meg a nyugdíjkorhatártól. Emellett a jelentkezőnek magyar állampolgárnak kell lennie, rendelkeznie kell érettségivel, fizikai, pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgával. Elvárás még a kifogástalan életvitel, a képzési követelmények vállalása, és jó, ha a pályázó határozott és jól tudja kezelni a problémákat.

A fővárosi BV. intézet is legalább bruttó 230 ezres fizetést kínál, mellé jön még a bruttó 200 ezres éves cafetéria, a ruhapénz, a teljesítményjuttatás. Van utazási költségtérítés, lakhatási támogatások (albérleti díj hozzájárulás, munkáltatói kölcsön, vissza nem térítendő lakáscélú támogatás), akár szálló elhelyezési lehetőséget is igénybe lehet venni. Kínálnak még egészségügyi és szociális ellátásokat rehabilitációs, rekreációs lehetőségeket, és továbbképzési, előmeneteli lehetőségeket.

vg.hu, fotó:Pixabay
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
  • 2020.09.17HR Basic képzés HR feladatai vannak? Szeretné rendszerezni ismereteit, vagy szeretné összevetni saját gyakorlatát a másokéval, illetve egyszerűen csak érdeklődik a téma iránt? Nálunk megtanulhatja mit és hogyan kell hatékonyan csinálni. Jöjjön el képzésünkre és sajátítsa el – évek helyett 11 napban – az operatív HR munka legfontosabb eszközeit! Részletek Jegyek
  • 2020.10.06Vigyázz, jönnek az ellenőrök! Az ellenőrzésektől mindenki tart. Sok esetben azonban nem könnyű magunkat kiismerni a jogszabályok és az ellenőrzési folyamatok útvesztőjében. Ebben az eligazodásban szeretnénk segíteni olyan szakértőkkel, akik az ellenőrzések napi gyakorlatára látnak rá. Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Némi nehezítés érkezik a fuvarozóknak

A veszélyhelyzet megszűnése után a június 27-i hétvégétől ismét a kamionstop általános szabályait kell alkalmazni - közölte az Innovációs és... Teljes cikk

Majdnem 13 százalékkal nő idén a rezsióradíj az építőiparban

A minimális építőipari rezsióradíjat 2020-ban óránként 4165 forintban határozták meg a 2019-ben elért óránkénti 3696 forintot követően -... Teljes cikk

Minden századik foglalkoztatott fodrász vagy kozmetikus

Magyarországon az összes foglalkoztatott csaknem egy százaléka, több mint 43 ezer ember dolgozik fodrászként, kozmetikusként az Eurostat szerint. Az... Teljes cikk