Csatlakozz hozzánk a Viberen
Megjelent: 12 éve

Új generációs HR szoftver

A humán- és bérügyviteli szoftverek területén piacvezető NEXON stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Isther Humán Tanácsadó Kft.-vel, melynek eredményeként HR rendszereibe integrálja annak teljesítményértékelési módszertanát.

Egy vállalat működésének sikerességéhez nélkülözhetetlen, hogy munkavállalói rendelkezzenek a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez szükséges készségekkel és képességekkel. A humánerőforrás-gazdálkodás alapjait e korszerű megközelítés, a kompetenciamenedzsment teremti meg, mely eddig is fontos szerepet kapott a NEXON humáninformatikai szoftvereiben. Az Isther teljesítményértékelési módszerének integrációja lehetővé teszi, hogy a NEXON ügyfelei a jövőben még objektívebben értékeljék munkavállalóikat, mivel a nexONHR humánerőforrás-gazdálkodás rendszer továbbfejlesztett változata a teljesítendő feladatokat, illetve az ezekhez rendelt mutatószámokat és kompetenciákat komplex egységben kezeli. A módszer további előnye a rugalmassága: míg szervezeti szinten egységes, munkakörönként igazodik a sajátosságokhoz.
A stratégiai együttműködést kialakító két cég szakembereinek célja, hogy a teljesítményértékelési módszert is integráló, következő generációs HR szoftverek támogató-segítői funkciójukkal ne csupán a HR szakemberek munkáját könnyítsék meg, hanem a mindennapos vezetői gyakorlatba is beépüljenek.


Kiterjesztett szolgáltatás

A teljesítmény követésén, adminisztrációján túl az is fontos, hogy a vezetők miként ösztönözik az alkalmazottakat. "Ebben is segítséget kapnak a NEXON ügyfelei. Szakértőink a jövőben tanácsadással és tréningekkel is segítik majd a NEXON HR rendszereinek bevezetését." - mondta Krepelka Ágnes, az Isther ügyvezető igazgatója.

"A NEXON szakértői tudásának átadása eddig is fontos részét képezte a vállalat stratégiájának. A most megkötött együttműködésnek köszönhetően egyrészt bővül a HR szolgáltatási portfoliónk, másrészt további képzésekkel egészül ki oktatóközpontunk kínálata. Így az adott vállalat igényei és sajátosságai alapján testreszabott HR rendszerek teljes körű kialakítását tudjuk elvégezni, melyhez integrált képzési lehetőséget biztosítunk. " - ismertette az együttműködés egyik fontos elemét Syrjänen-Barkóczy Eleonóra, a NEXON stratégiai és kereskedelmi igazgatója.

A hazai humáninformatikai piacot vezető NEXON az Isther mellett olyan partnerekkel működik együtt, mint az Oracle és a Microsoft. A vállalat stratégiai partnerkapcsolataira is jellemző a kezdeményező hozzáállás: a "Szoftvermegoldások" kategóriában például elsőként kapta meg a legmagasabb szakmai felkészültséget elismerő Microsoft Gold Certified Partner címet.
Follow hrportal_hu on Twitter
További cikkek
Automatizálás a kiválasztási folyamatban: hatékonyság vs. személyesség?

Az emberierőforrás-gazdálkodás területén is fontos kérdés a digitalizáció, a folyamatok fejlesztése, automatizálása. Az elmúlt évek során a... Teljes cikk

5 hónap tanulás után beindulhat a programozói karrier

Az elmúlt 3 évben több mint hússzorosára bővült itthon a 4-5 hónapos szoftverfejlesztő szakmát adó tanfolyamok diákjainak száma. A hazai iskolák... Teljes cikk

Boldog munkavállaló és játékosított munkahelyi fejlesztés

A munkavállalói elégedettség és a munkavállalói élmény egyre fontosabb szerepet tölt be a HR-ről szóló diskurzusban, és a munkaerőpiac... Teljes cikk