Ezer dolgozóját bocsátja el a Sun

A Sun csütörtökön jelentette be, hogy elküldi 1080 dolgozóját, amely munkaerő állományának 3 százaléka. A számítástechnikai cég a június végi adatok szerint 36 068 alkalmazottat foglalkoztat.

    Új ügyfelek a Lenhardt & Weichinger Communications-nél

    Az Ablon Kft., a hazai ingatlanszektor egyik piacvezető szereplője, a Lenhardt & Weichinger Communications-t bízta meg pr feladatainak ellátásával. A kommunikációs ügynökség feladata az új név, az Ablon bevezetésének támogatása, valamint a sajtókapcsolatok ápolása és az új projektek kommunikálása. A Sconto Bútor szeptemberben szintén a Lenhardt & Weichinger Kft-t bízta meg harmadik születésnapjának kommunikálásával. A tíz napig tartó akciót eladáshelyi kommunikációs eszközökkel támogatja az ügynökség. A Lenhardt & Weichinger jelenlegi ügyfelei az Axelero Internet, az Ablon, a Cisco Systems, a Dimenzió Csoport, az Oracle, Sun Microsystem, a Sony Ericsson, a Sconto Bútor és a Revolution Sotware.

      Veszprémben épít gyárat a svájci Maxon

      A svájci Maxon Motor AG. 700 millió forintos beruházással közel 1.000 négyzetméter alapterületű üzemcsarnok építését kezdte meg hétfőn Veszprémben, ahol villamos motorokhoz használatos speciális tekercseket, szénkefe fedeleket és vasmag nélküli villanymotorokat fog gyártani.