Megjelent: 13 éve

Létszámbővítés a Bott-Udecoop Kft.-nél

Tavaly tízzel csökkentették, idén januártól viszont tucatnyival bővítették a létszámot a tarnazsadányi Bott-Udecoop Kft.-nél.

A gazdasági gondokkal küzdő hevesi kistérség egyik meghatározó cégénél jelenleg 190-en dolgoznak, és műhelykocsikat, műhelyberendezéseket, munka- és szerelőasztalokat készítenek főleg a német Bott anyacégnek, illetve az angol leányvállalatának.

Tiszóczki Sándor főkönyvelő elmondta, idén szeretnék megduplázni a tavalyi belföldi értékesítést, 260 millió forint bevételt remélnek. A kivitel azonban továbbra is meghatározó marad, amelyből idén 1,2 milliárd forintra számítanak.

(Heves Megyei Hírlap)
  • 2020.06.16Gyakorlatban startol az új Tbj 2020. július 1-jétől már a mindennapos munka során alkalmazni kell a bérszámfejtés, járulékmegállapítás és az egészségbiztosítás pénzbeli ellátásainak megállapítása során is. Elméletben már sokat tudunk róla, de mi a helyzet a gyakorlati oldalon? Részletek Jegyek
  • 2020.08.30Sämling Solution most induló online nyílt képzései! Összes képzésünk elérhető online, professzionális csapatunk profi megoldásokkal a megszokott színvonalon a következő képzéseket ajánlja figyelmébe: Virtuális csapatok menedzselése, Practical Task&Project menedzsment, Hogyan oktassunk online, Kreatív problémamegoldás, Megtartó erőim a változó időkben, Reziliencia,Virtuális interjútechnika Részletek Jegyek
Follow hrportal_hu on Twitter